Natural Earth Shatavari - prah, 100 g

Natural Earth Shatavari v prahu je prehransko dopolnilo, ki je narejeno iz zmletega Šatavarija ali po latinsko Asparagus racemosus, ki predstavlja učinkovito vrsto Indijskega beluša. Natural Earth Shatavari v prahu je prehransko dopolnilo, ki je narejeno iz zmletega Šatavarija ali po latinsko Asparagus racemosus, ki predstavlja učinkovito vrsto Indijskega beluša.
916650 15925

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Natural Earth Shatavari v prahu je prehransko dopolnilo, ki je narejeno iz zmletega Šatavarija ali po latinsko Asparagus racemosus, ki predstavlja učinkovito vrsto Indijskega beluša.

Natural Earth Shatavari v prahu je zaradi svoje uprašene oblike še bolj dostopen in biološko uporaben.

Uporaba dopolnila Natural Earth Shatavari-ja v prahu

Uporabite po 2 žlički prehranskega dopolnila tekom celotnega dne. 1 merilna žlička predstavlja 3 gramski odmerek. Prah zaužijte skupaj s tekočino, najbolje smoothijem ali jogurtom.

Okus prehranskega dopolnila (če tega zaužijete brez hrane) ni nujno, da vam bo všeč.

Delovanje Natural Earth Shatavari v prahu

Čeravno bi se želeli razpisati tudi o številnih učinkih shatavarija tega ne smemo zaradi inšpekcije. Da pa si vseeno lahko preberete več o šatavariju to lahko storite na naših straneh na gornji povezavi.

Prehransko dopolnilo vsebuje le prah shatavarija, drugih umetnih dodatkov prehransko dopolnilo ne vsebuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V tem novem svetu imate veliko manj možnosti kot vaši starši in stari starši, da se boste znašli v revščini ali boste nesamostojni. Veliko več možnosti pa, da boste dokončali fakulteto - kar so vse znamenja uspešnega staranja.

To je svet, v katerem sprejemate kozmetične spremembe časa, ki so se zarisale na vaše telo, dokler vaš duh ostaja krepak. Svet, v katerem ste končno dojeli, da dobro zdravje pomeni več kot ne biti bolan. In svet, v katerem so vse naše stare predstave o staranju - da sta zmanjšanje razumskih sposobnosti in telesna krhkost neizogibna, na primer - postavljene na glavo.

To je svet, v katerem lahko spreminjamo preteklost, vsaj kar zadeva škodljive navade in dejavnosti. Tudi če vas je v mladosti pogosto opeklo sonce (se spominjate olja za dojenčke), če ste veliko pili ali (zajemite sapo!) kadili travo, je škodo mogoče urediti in zmanjšati na najmanjšo mero, kot boste izvedeli na naslednjih straneh.

Res je, morda si želite, da bi jedli manj nezdrave hrane, da bi prej nehali kaditi, naredili več za zaščito svojih kosti in sklepov in se manj ubadali s skrbmi. Vendar nikoli ni prepozno za spremembe in spoznavanje koristi teh sprememb. Prav o tem pa govori Vodnik za dolgo življenje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Earth Natural Earth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov