Natural Wealth omega 3-6-9, 60 kapsul

<p>Pri vzdrževanju ustreznega delovanja srca.</p>

Pri vzdrževanju ustreznega delovanja srca.

562742 1738

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ribje olje, olje semen borage in olje lanenih semen so vir življenjsko pomembnih omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin. Dodaten vnos omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin pomaga pri ohranjanju splošnega dobrega stanja organizma.

Natural Wealth Omega 3-6-9 prinaša esencialne sestavine za vaš um in telo. Kot je potrebno vnašati v telo vitamine in minerale v pravilnem razmerju, je enako potrebno v zadostni količini zaužiti najpomembnejše esencialne kisline ALA, DHA, EPA in GLA, ker je vsaka od njih nujno potrebna za zdravje organizma.

Esencialne ali nujne maščobne kisline so tiste, ki jih telo ne more proizvajati samo in jih mora dobiti s hrano.

Izdelek OMEGA 3-6-9 vam zagotavlja idealen vnos vseh življenjsko pomembnih maščobnih kislin, pridobljenih iz najkakovostnejših naravnih virov, s postopkom hladnega stiskanja semen borage in lanenih semen ter iz ribjega olja.

Ena kapsula vsebuje

400 mg olja semen borage,
400 mg olja lanenih semen in
400 mg ribjega olja;

olja vsebujejo maščobne kisline: 420 mg omega-3 (ALA, EPA, DHA), 268 mg omega-6 (linolna kislina in GLA), 152 mg omega-9 (oleinska kislina) ter 3,36 mg E vitamina (33,6% RDA) (Opomba: RDA je priporočen dnevni vnos E vitamina)

Način uporabe

1 kapsulo 3-krat dnevno med obrokom ali po obroku

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srce in ožilje

Bolečine v prsih
Bolečina v prsih je simptom, katerega vzrok tiči v različnih organskih sistemih in daje podob-ne, včasih celo identične opise bolečin za popolnoma različne zdravstvene težave oz. bolezni. V zadnjih desetletjih, ko so v porastu bolezni srca in ožilja, se pri opisu vzrokov bolečine v prsnem košu najpogosteje uporablja delitev na ishemično (to je takšna, ki se nanaša na slabo prekrvavitev) in na neishemično prsno bolečino. Nevarno je mišljenje, da je prva nevarna, neishemična pa manj nevarna, in da si pri njej lahko vzamemo več časa za prepoznavo in diagnostiko.
Zaradi številnih vzrokov, ki vodijo der bolečine v prsnem košu, je potrebno pri bolniku opraviti temeljit zdravniški pregled z izčrpno anamnezo, ki mu sledi natančen klinični pregled, ki je na koncu podprt z razpoložljivimi preiskavami. Ob pomanjkanju ali nedostopnosti slednjih pa je nemalokrat potreben posvet z ustreznim specialistom ali pa celo napotitev na ustre¬zen urgentni oddelek najbližje bolnišnice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natural Wealth Natural Wealth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov