Nenedent Prvi zobki otroška zobna pasta s Fluoridom + naprstnik, 15 mL

<p>Nenedent Prvi zobki otro&scaron;ka zobna pasta s Fluoridom + naprstnik je inovativen pripomoček za intenzivno nego zob in dlesni od prvega zobka naprej.</p>

Nenedent Prvi zobki otroška zobna pasta s Fluoridom + naprstnik je inovativen pripomoček za intenzivno nego zob in dlesni od prvega zobka naprej.

493325 9515

Ocene in mnenja

Opis

Nenedent Prvi zobki otroška zobna pasta s Fluoridom + naprstnik je inovativen pripomoček za intenzivno nego zob in dlesni od prvega zobka naprej.

Vaš otrok bo navdušen nad čutnim ščetkanjem in božanjem občutljivih dlesni s priloženim masažnim naprstnikom. S pomočjo paste, ki je obogatena s fluoridnimi ioni močno učvrstipovršino zobne sklenine in na daljši rok povzroči izboljšano, predvsem pa bolj čvrsto zobno sklenino.

Zobozdravstveno oskrbo je potrebno pričeti takoj, ko se pojavijo prvi zobki, saj le-ti zahtevajo posebno nego.

Zobozdravniki priporočajo vsakodnevno ščetkanje z zobno pasto Nenedent z vsebnostjo fluorida. Potrebno je paziti, da se fluoridne tablete pri uporabi zobne paste s fluoridom ne dodajajo.

Nendent zobna pasta je bila posebej razvita za zobozdravstveno nego od prvega zobka naprej. Silikonsk nastavek ali naprstnik z ravnimi, mehkimi ščetinami omogoča nežno, vendar temeljito zobozdravstveno oskrbo z »občutkom prstov«.

Glavne prednosti izdelka Nenedent Prvi zobki

  • priporočljiva vsebnost fluorida - 500 ppm
  • vsebuje 13% karies-inhibirajočega ksilitola
  • s posebno blago čistilnim silikagelom
  • brez saharina
  • brez konzervansov
  • nevtralni pH za zaščito ustne flore
  • zobna pasta je homeopatsko kompatibilna, brez mentola

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lymska borelioza

Klopi prenašajo več kot petdeset bolezni. Ena najpogostejših je borelioze, to je vnetna infekcijska bolezen. PO okužbi se v približno 60 odstotkih primerov pokaže jasna meja, ki se odraža na koži v obliki okrogle rdečine (Erythema migrans), ki se razširi in po več tednih ali celo mesecih sama od sebe izgine. Če se bolezni ne zdravi, se lahko po približno treh mesecih pojavijo zbitost, vročina, močna utrujenost, nočni izbruhi znojenja in motnje srčnega ritma. Če okužen klop s svojim ugrizom zadane krvno ali limfno žilje, pride do neposrednega trosenja povzročiteljev v krvni in limfni sistem. V tem primeru se potem ne pojavi Erythema migrans, bolezen pa se lahko začne razvijati že nekaj dni po ugrizu.

Po nekaj mesecih ali celo letih se lahko pri prizadetih pojavijo, in to pri skoraj vsakem četrtem prizadetem, vnetja sklepov (boreliozni artritis), veliko redkeje pa se opazi tudi ohromitve obraza (nevroborelioza), ki lahko izginejo in se spet pozneje pojavijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dentinox Dentinox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov