Neostrata Foaming Glycolic pena za čiščenje, 125 mL

Neostrata Foaming Glycolic omogoča globinsko čiščenje kože za izkušene uporabnike AHA kislin. Neostrata Foaming Glycolic omogoča globinsko čiščenje kože za izkušene uporabnike AHA kislin.
422886 32765

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Foaming Glycolic omogoča globinsko čiščenje kože za izkušene uporabnike AHA kislin.

Kdaj uporabiti Foaming Glycolic peno za čiščenje?

  • če si želite globinsko čiščenje kože
  • če že poznate AHA kisline, imate z njimi izkušnje in jih vaša koža dobro prenaša
  • če nimate občutljive kože

Delovanje pene za čiščenje Foaming Glycolic

Pena za čiščenje Foaming Glycolic je visoko koncentrirano čistilo za obraz, ki omogoča globisnko čiščenje kože. Vsebuje kar 18 % glikolne kisline, zato jo priporočamo izključno tistim, ki že uporabljate AHA kisline in jih vaša koža dobro prenaša.

Glikolna kislina pripomore k glajenju površine kože. Pena vsebuje tudi 2% laktobionske kisline. Ob uporabi pene se ovije nežno luščenje, čiščenje in odpiranje por. Hkrati pa se stimulira obnavljanje kože in se koža odlično pripravi za nadaljnji korak negovanja obraza – nanos ustrezne kreme. Zaradi teh dveh kislin uporaba čistila možno zmanjšuje draženje kože.

Pena za čiščenje ne vsebuje mil, dišav, barvil ter PABA. Če je vaša koža podvržena ponavljajočim vnetjem ali draženjem vam svetujemo, da se pred prvo uporabo izdelkov z visoko koncentracijo sadnih kislin (AHA) posvetujete z dermatologom.

Uporaba čistilne pene Neostrata

Navlažite obraz in si na dlani iztisnite zadostno količino pene. Razporedite po celotnem obrazu in počakajte tri do pet minut. Temeljito izperite z vodo. Čistilno peno lahko uporabite enkrat ali dvakrat dnevno oziroma tako, kot vam svetuje dermatolog.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov