Neostrata Gel Plus (15% AHA), 125 mL

Neostrata Gel plus spodbudi vašo kožo k naravnem luščenju in ji omogoča, da postane bolj mehka. Neostrata Gel plus spodbudi vašo kožo k naravnem luščenju in ji omogoča, da postane bolj mehka.
424528 32766

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Gel plus spodbudi vašo kožo k naravnem luščenju in ji omogoča, da postane bolj mehka.

Prednosti in lastnosti Gel plus

  • primeren za mastno kožo
  • vsebuje 15 % AHA
  • uporabite v primeru da že poznate AHA kisline, imate z njimi izkušnje in jih vaša koža dobro prenaša
  • za kožo, ki je nagnjena k aknam
  • lahka tekstura, ki ne masti
  • ne vsebuje olj, dišav, barvil ter parabenov

Delovanje Neostrata Gel plus

Hitro vpijajoča in lahka struktura gela je odlična za osebe z mastno kožo ali kožo, ki je nagnjena k aknam. Uporabljate jo lahko tudi za nego tudi ko so zunaj visoke temperature in je odstotek vlage višji kot običajno.

Glikolna kislina v Gel plus prispeva k odpravi vidnih znakov fotostaranja. Zmanjšuje vidnost razširjenih por, neenakomernega pigmentiranja in odpravlja hrapavost kože. Pripomore tudi k doseganju bolj čvrste kože in njenega mladostnega videza, saj spodbuja tvorbo kolagena.

Z uporabo gela boste spodbudili naravni proces luščenja kože. Gel vam lahko pomaga pri zdravljenju vnetih dlak na vratu ali drugih delih telesa, ki se pojavijo po britju.

Če je vaša koža podvržena ponavljajočim vnetjem ali draženjem vam svetujemo, da se pred prvo uporabo izdelkov z visoko koncentracijo sadnih kislin (AHA) posvetujete z dermatologom.

Uporaba gela Neostrata

Izdelek na nesite na obraz ali drugi predel kože, po tem ko temeljito umijete obraz. V začetnih dveh tednih uporabljajte gel enkrat dnevno, nato lahko pričnete z uporabo dvakrat na dan. Priporočamo vam, da ob tem vsak dan uporabljate tudi kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov