Neostrata Resurface Ultra Smoothing nočni losjon, 200 mL

Spoznajte vašo kožo z AHA kislinami s prijetno nežnim losjonom Neostrata Resurface Ultra Smoothing. Spoznajte vašo kožo z AHA kislinami s prijetno nežnim losjonom Neostrata Resurface Ultra Smoothing.
422894 32774

Ocene in mnenja

Opis

Spoznajte vašo kožo z AHA kislinami s prijetno nežnim losjonom Neostrata Resurface Ultra Smoothing.

Prednosti in lastnosti Resurface Ultra Smoothing losjona

  • primerno za normalno, mastno do mešano kožo
  • vsebuje 8% glikolne kisline
  • primerno za tiste, ki se spoznavajo z uporabo AHA kislin
  • hitra absorpcija
  • ne vsebuje dišav

Delovanje losjona Resurface Ultra Smoothing

Prijetna tekstura in pozitivni učinki losjona Neostrata so primerni za vse z normalno kožo ter mastno do mešano kožo. Ta izdelek je odlična izbira za vse, ki si želite v svojo nego kože dodati učinkovite AHA kisline.

Alfa hidroksi kisline oziroma sadne kisline oziroma AHA so šibke organske kisline, ki se pojavljajo tudi v nekaterih živilih. Če naštejemo nekaj kislin iz te skupine so to glikolna kislina, mlečna kislina, mandljeva kislina in citronska kislina. Te kisline spodbudijo luščenje površinske celice kože in na kožo delujejo regenerativno.

Losjon bo občutno zgladil kožo in jo naredil bolj gladko. Prvi znaki staranja, kot so drobne linije in gubice, bodo manj vidni. Resurface Ultra Smoothing losjon bo poskrbel tudi za regenerativno delovanje. Nežna in prijetna tekstura losjona se hitro vpije v kožo in na koži pusti prijeten občutek.

Če je vaša koža podvržena ponavljajočim vnetjem ali draženjem vam svetujemo, da se pred prvo uporabo izdelkov z visoko koncentracijo sadnih kislin (AHA) posvetujete z dermatologom.

Uporaba nočnega losjona Neostrata

Hitro vpijajoč losjon je primeren za večerno nego kože. Najprej kožo temeljito očistite nato pa primerno količino losjona Resurface Ultra Smoothing nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja