Xmile Plus zobna pasta za pse in mačke, 50 g

Xmile Plus zobna pasta za pse in mačke je idealna za nego ustne higiene vašega ljubljenčka. Xmile Plus zobna pasta za pse in mačke je idealna za nego ustne higiene vašega ljubljenčka.
916102 20958

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Sabina **** 16. 06. 2018 15:10
Zobna pasta za pse - včasih se mi dozdeva, da za svojega ljubljenčka skrbim še bolje kot zase. Sicer... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Xmile Plus zobna pasta za pse in mačke je idealna za nego ustne higiene vašega ljubljenčka.

Xmile Plus gel ima tri ključne prednosti: okusnejše, učinkovitejše in trajnejše delovanje veterinarske zobne paste. Gel pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni, odpravlja zobne obloge in pomaga preprečevati njen nastanek v prihodnosti. Hkrati zmanjšuje slab zadah in ohranja visoko stopnjo svežine v gobcu vašega mačka ali psa, ne da bi bilo treba ščetkati.

Formula je izredno uspešna, saj vsebuje encime, aktivni ekstrakt in mukoadhezivno komponento. Zahvaljujoč tej novi kombinaciji sestavin zobni gel intenzivno okrepi funkcijo delovanja sline in pomaga pri preprečevanju morebitne bolečine in nastajanja zobnega kamna. Ker čiščenje zobovja hišnih ljubljenčkov ni enostavno, ta formula podaljša kontaktni čas, ko izdelek ostane na površini dlesni in zob.

Pasta vsebuje izvleček jajčnega rumenjaka (15%), kar zagotavlja večje naravne zaloge imunoglobulinov, potrebne za boj proti bakterijam v ustih. Na ta način odpravljamo tveganje za bakterijo in slab zadah.

Kako uporabljati Uranus Xmile gel za čiščenje zob?

Prednostno ga nanesemo s ščetkanjem, čeprav ga je mogoče nanesti neposredno brez zobne ščetke. Priporočljivo je, da pasto uporabljate najmanj 2 ali 3 krat na teden. Dnevna uporaba je še priporočljivejša za optimalne rezultate.

S pomočjo vgrajene krtače nanesite majhno količino paste neposredno na površino zob in dlesni. Uporaba tako poteka brez ščetkanja.

Če ščetkanje ni možno, lahko encimski zobni gel Xmile Plus nanesete z uporabo vgrajene kanile neposredno na zobovje ali dlesni. Izdelek vsebuje oljno podlago, kar zagotavlja, da aktivne sestavine ostanejo v stiku s površino zob in dlesni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Urano Urano
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov