Nepro LP prehrana z malo proteini z okusom vanilije, 220 mL

<p>Popolno in uravnoteženo živilo.</p>

Popolno in uravnoteženo živilo.

160435 1701

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba samo pod zdravniškim nadzorom.

Popolno in uravnoteženo živilo

Za dietetsko uravnavanje bolnikov, ki imajo kronično bolezen ledvic in niso na dializi. Za peroralno uporabo in za hranjenje po sondi.

NEPRO LP je visokokalorična prehrana, ki vsebuje zmanjšan delež proteinov in zmanjšano koncentracijo kalija v primerjavi s standardnimi formulami za enteralna živila.

Navodilo za uporabo Nepro LP

Nepro LP je pripravljen za uporabo. Dobro pretresite. Neodprto embalažo shranjujte pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite živilo pokrito v hladilniku in uporabite v roku 24 ur.

Pomembno obvestilo ob uporabi Nepro LP

Nepro LP je primeren kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani in se uporablja samo pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primernen za osebe z galaktozemijo. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo.

Sestavine Nepro LP prehrane

voda, maltodekstrin, RASTLINSKO OLJE (sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline, repično olje), izolat mlečnih beljakovin, izomaltuloza*, saharoza, glicerin, natrijev kazeinat (mlečne beljakovine), fruktooligosaharidi, MINERALI (kalijev citrat, natrijev citrat, magnezijev klorid, kalijev klorid, dibazični magnezijev fosfat, železov sulfat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, manganov sulfat, kromov klorid, kalijev jodid, natrijev molibdat, natrijev selenat), emulgator: sojin lecitin, aroma, holinijev klorid, VITAMINI (L-askorbinska kislina, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, piridoksinijev hidroklorid, tiaminijev hidroklorid, riboflavin, vitamin E/D-α-tokoferilacetat, vitamin A palmitat, folna kislina, biotin, filokinon, vitamin D3, cianokobalamin), l-karnitin, stabilizator: karagenan, tavrin.

* izomaltuloza je vir glukoze in fruktoze

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pljučnica

Koga lahko bolezen prizadene?
Kronične pljučnice. Pljučnice lahko v zelo redkih primerih postanejo tudi kronične; predvsem takrat, ko se tekočina, ki se nabere v pljučih, ne more izločiti oziroma se je ne da izkašljati. Pljučnica je kronična takrat, ko se na rentgenski sliki od šest do osem tednov po začetku še vedno kažejo znaki vnetja. Hitro zbolijo ljudje, ki imajo šibek obrambni mehanizem, predvsem alkoholiki in diabetiki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja