Normia Stop, 20 vrečk

Normia Stop prašek je nov izdelek v liniji Normia, ki je zasnovan za učinkovito zmanjšanje simptomov akutne driske, ki je še vedno ena od vodilnih zdravstvenih težav danes, zlasti pri pediatrični populaciji. Normia Stop prašek je nov izdelek v liniji Normia, ki je zasnovan za učinkovito zmanjšanje simptomov akutne driske, ki je še vedno ena od vodilnih zdravstvenih težav danes, zlasti pri pediatrični populaciji.
2022-03-02 8,49 €
26613 26613

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Normia Stop z želatinskim ovojem je nov izdelek (medicinski pripomoček) v liniji Normia, ki je zasnovan za učinkovito zmanjšanje simptomov akutne driske, ki je še vedno ena od vodilnih zdravstvenih težav danes, zlasti pri pediatrični populaciji.

Normia Stop klinično dokazano deluje v 12 urah, kar zmanjšuje pogostost in trajanje epizod driske.

Izdelek je na voljo v obliki vrečk in kapsul, je popolnoma varen za otroke, mlajše od treh let, saj ne absorbira, deluje lokalno in ne vpliva na gibljivost črevesja. Normia je popolna rešitev za vso družino.

Vrečke: 250 mg prašek, namenjen za dajanje otrokom. 

Normia Stop vrečke - navodila za uporabo

Vrečke: Pred uporabvo vrečice je potrebno vsebino le-te raztopiti oziroma pomešati z manjšo količino mleka.Vsebino - granulat lahko dodate tudi k sadnemu soku ali samo v navadno vodo. 

Po pripravi napitka le-tega takoj popijte. 

Izdelka ne zaužijte direktno v usta, zmešajte ga v tekočini. 

Doziranje Normia Stop vrečic

- Otroci, ki so mlajši od 3 let

Odmerite po 1 vrečico na vsakih 6 ur od opaženih simptomov. 

- Otroci stari med 3 in 14 let 

Odmerite 1 ali po potrebi 2 vrečici vsakih 4-6 ur od opaženih simptomov. 

Opozorila ob uporabi Normia Stop

  • Pred uporabo izdelka se lahko posvetujete z zdravnikom, predvsem v primeru hudih ali trdovratnih simptomov ali kadar obstaja dvom o diagnozi.
  • V primeru driske pri otrocih, mlajših od 3 let, in pri starejših osebah, se glede uporabe izdelka posvetujte z zdravnikom, še posebej, kadar so prisotni tudi drugi simptomi.
  • Priporočljivo je, da povečate vnos tekočine in prehrano prilagodite trenutnemu stanju, ki je smiselna ob zdravljenju driske.
  • Ne glede na dejstvo, da ni znanih stranskih učinkov, tega medicisnkega pripomočka ne smete uporabljati med nosečnostjo ali dojenjem, razen če zdravnik odloči drugače.
  • izdelka ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na izdelku.
  • izdelka ne uporabljajte, če imate poškodovan mehur
  • pripomoček ne zahteva posebnih pogojev shranjevanja.
  • Ne zamrzujte.
  • Hranite izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov