Now L-lizin 500 mg, 100 tablet

<p><strong>Now L-lizin 500 mg: L-lizin je esencialna aminokislina. Esencialnih aminokislin ne moremo sintetizirati sami, zato jih je potrebno dodatno vna&scaron;ati s hrano. </strong></p>

Now L-lizin 500 mg: L-lizin je esencialna aminokislina. Esencialnih aminokislin ne moremo sintetizirati sami, zato jih je potrebno dodatno vnašati s hrano.

527271 13193

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tina **** 19. 05. 2017 09:32
Ta izdelek jemljem preventivno, pravijo, da naj bi blokiral proizvajanje herpesa na ustnici. Za enkr... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Now L-lizin 500 mg: L-lizin je esencialna aminokislina. Esencialnih aminokislin ne moremo sintetizirati sami, zato jih je potrebno dodatno vnašati s hrano.

Priporočen dnevni odmerek dopolnila Now L-lizin 500 mg

1 tableta, 1- do 2-krat dnevno.
Vzemite v času med obroki ali z obroki.

Now L-Lizin je esencialna aminokislina farmacevtske stopnje.

Priporočila za jemanje lizina

Priporočen dnevni odmerek za lizin je 500-1500 mg.

Posebna previdnost je potrebna pri jemanju visokih odmerkov kalcija zaradi povečanja njegove absorbcije in pri boleznih jeter ter ledvic, saj previsoki odmerki lizina lahko povzročijo žolčne kamne in okvare ledvic. Možne so tudi interakcije lizina in arginina, saj imata iste metabolne poti v telesu. Visoki odmerki arginina lahko znižajo raven lizina v telesu in obratno. Istočasna uporaba aminoglikozidnih antibiotikov z lizinom lahko poveča tveganje za nefrotoksičnost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen

Zdravnik družinske medicine uvaja ali pa prilagaja s strani specialista uvedeno zdravljenje, išče morebitne pozne zaplete in spremljajoče rizične dejavnike, kot sta zvišan krvni tlak in zvišan nivo maščob v krvi. Diabetolog naj bi se vključeval v primeru nastanka poznih komplikacij in uvajanja inzulina, čeprav je organizacija vodenja sladkorne bolezni pri nas v praksi še kombinirana in odvisna od lokalnih kadrovskih, materialnih in drugih razmer. Intenzivnost spremljanja se na vsakem nivoju prilagaja stopnji urejenosti bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Now Now
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja