NuMe shaker za vodo in NuMe napitke, 350 mL

NuMe shaker za vodo in NuMe napitke je eden najlepše in najbolj moderno oblikovanih ergonosko zasnovanih shakerjev. NuMe shaker za vodo in NuMe napitke je eden najlepše in najbolj moderno oblikovanih ergonosko zasnovanih shakerjev.
10774 10774

Ocene in mnenja

Opis

NuMe shaker za vodo in NuMe napitke je eden najlepše in najbolj moderno oblikovanih ergonosko zasnovanih shakerjev.

Shaker lahko uporalbjate samo kot vsebnik za vodo, ali pa ga uporabljate kot vsebnik, za pripravo NuMe juhice ali drugega NuMe shake napitka.

Način priprave shake-ov

V priročni shaker NuMe nalijte 250 mL tekočine, najbolje vode; nato stresite 1 porcijo Nume slim shake-a ter dodajte kroglico za mešanje vsebine. Zaprite shake in temeljito pretresite, da se celotna vsebina dodobra homogeno premeša.

Vsebino lahko pijete iz shakerja ali pa vsebino prelijete v kozarec.

Prednosti shakerja NuMe

  • priročen dizajn
  • funkcionalen namen, za pripravo številnih homogenih ter gladkih shake-ov
  • oblikovan s strani enega najbolj priznanih industrijskih oblikovalcev

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Holesterol!

Holesterol! Se ga lahko rešimo po naravni poti? Kadar je holesterol v mejah normale, se z njim ne ukvarjamo kaj dosti. Toda ko nas zdravnik opozori na povišanje njegove ravni, si marsikdo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Ne izpuščajte zajtrka in kosila
Stres v vsakdanjem poklicnem življenju hitro narašča in marsikdo nima časa niti za kosilo, ampak na hitro pogoltne žemljico ali klobaso, za nadomestitev pa nato zvečer izprazni hladilnik. Pogosto izvajana dietna praksa s preprostim izpuščanjem glavnega obroka ne prinese koristi - človek preloži volčjo lakoto samo na poznejši čas. Če pa se nasprotno razporedi na več manjših obrokov prek dneva, ne nastane pojav tiste volčje lakote, ki veliko ljudi pripelje do nenadzorovanega prenajedanja. Zato se navadite jesti na vsake tri ure, kar pomeni manjše porcije pri glavnih obrokih in dodatno še vsakokrat malenkost dopoldne in popoldne. Bujne smetanove torte in mastne klobase zamenjajte za kos sadja, lonček jogurta ali misli, mlečni napitek, sveže sadje, skodelico juhe ali obloženi kruhek. Velike porcije namreč navajajo telo, da nalaga presežek energije v maščobne zaloge; s tem povečajo težave s težo. Z vmesnimi obroki je tudi lažje brzdati hrepenenje po kaloričnih skominah in okušanju hrane med kuhanjem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NuMe NuMe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov