Pic injekcijska brizga, 10 mL

Injekcijska brizga narejena iz visokokakovostnega materiala. Injekcijska brizga narejena iz visokokakovostnega materiala.
500950 9235

Ocene in mnenja

Opis

Prednosti

- Injekcijska brizga narejena iz visokokakovostnega materiala
- Natančna pri odmerjanju
- Inerten material

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Za vami je naporen teden in si verjetno želite počitka. Vendar morate kljub temu nadaljevati aktivno-sli. Obujte si tekaške copate in se odpravite v najbližji park. Tek na prostem je od tekaine steze priporočljivejši iz več razlogov. Prvi je mehanika. Pri leku na tleh se sami premikate naprej po tleh, na lekaini stezi pa se tla premikajo pod vami. Pri teku na tekaini stezi ljudje pogosto izvajajo vadbo z obešanjern- rok ali -lebdenjem- in se v resnici ne premikajo naprej, kot naj bi se to dogajalo pri teku po tleh. Poleg tega se boste resnično bolje počutili zunaj na svežem zraku, soncu in obogateni z vitaminom D kakor v zadušljivem klimatiziranem prostoru v telovadnici.

Med tekom poskusite s 60-sekundnim sprintom, ki mu sledita dve minuti počasnega teka. Ta izmenična hitrost pomaga hitreje kuriti maščobo, prav tako omogoča vašemu telesu učinkovitejšo vadbo. Če se vam taka vadba zdi prenaporna, poskusite s pet- do desetminutnim tekom, pri čemer boste svojo telesno pripravljenost izboljšali z dodatnima dvema minutama teka vsak dan.

Obutev je tako pomembna kot vadba. S pravilno izbiro obutve lahko izboljšate vadbo, znapačnim parom čevljev pa jo lahko v resnici ovirate. Za čim boljšo obutev obiščite športno trgovino in se pogovorite o tem, kaj potrebujete. Čevlji se vam morajo lepo prilegati, vendar ne smejo biti pretesni. Zapomnite si, da se bodo vaše noge potile med vadbo, ko se segrejejo. ln prepričajte se, da ste preizkusili čevlje z enako vrsto nogavic, v katerih trenirate. V tekaških copatih bi se morali počutiti lahkotno, ne pa okorno ali neudobno.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pic Pic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov