Nutrilab Boswellia, 60 kapsul

<p>Uporabniki, pri katerih prehranska dopolnila z glukozaminom in hondroitinom niso bila dovolj učinkovita ali pa so zaradi stranskih učinkov (želodčne težave) morali nehati z uživanjem le-teh, imajo sedaj na voljo novo, varno prehransko dopolnilo &ndash; izvleček bosvelije.</p>

Uporabniki, pri katerih prehranska dopolnila z glukozaminom in hondroitinom niso bila dovolj učinkovita ali pa so zaradi stranskih učinkov (želodčne težave) morali nehati z uživanjem le-teh, imajo sedaj na voljo novo, varno prehransko dopolnilo – izvleček bosvelije.

279498 3091

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
IVANKA **** 5. 06. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

SKLEPI
 
Uporabniki, pri katerih prehranska dopolnila z glukozaminom in hondroitinom niso bila dovolj učinkovita ali pa so zaradi stranskih učinkov (želodčne težave) morali nehati z uživanjem le-teh, sedaj imajo na voljo novo, varno prehransko dopolnilo – izvleček bosvelije.
 
Standardiziran izvleček bosvelije je učinkovit ter obenem prijazen do uporabnika, saj ne povzroča čira na želodcu (za razliko od npr. aspirina in drugih analgetikov) oziroma drugih želodčnih težav.
 
DELOVANJE
Rastlina bosvelija se tradicionalno uporablja v Indiji kot del ayurveda znanosti.
 
Izvleček bosvelije je varen in se lahko ob upoštevanju priporočene dnevne količine uporablja dlje časa oziroma toliko časa, kolikor je potrebno.
 
Standariziranost:
Zelo pomembno je, da izvleček vsebuje najmanj 65 % aktivne snovi (bosvelna kislina)
 
In še zanimivost: bosvelija je ena od dragocenih rastlin, ki so jo sveti trije kralji darovali ob Jezusovem rojstvu.

Uporaba in priporočena dnevna količinaNutrilab dopolnila

Priporočamo, da zaužijete po 2 kapsuli na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ankilozirajoči spondilitis

Kako pogost je ankilozirajoči spondiiitis?

Bolezen se pojavi pri mladih ljudeh, povprečna starost ob začetku simptomov je namreč 28 let. Moški zbolijo pogosteje, razmerje med moškimi in ženskami je 3: 1. Pri belcih je pojav bolezni v populaciji od 0,07 do 1,4%.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja