Selen Intercell, 90 kapsul

Selen kot prehransko dopolnilo je v rastlinski kapsuli kot natrijev selenit, ki se hitro vgradi v telesne obrambne sisteme. Selen kot prehransko dopolnilo je v rastlinski kapsuli kot natrijev selenit, ki se hitro vgradi v telesne obrambne sisteme.
424609 32551

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Selen kot prehransko dopolnilo v rastlinski kapsuli.

  • ne vsebuje glutena
  • ne vsebuje laktoze
  • ne vsebuje dodatnega sladkorja in sladil
  • ne vsebuje konzervansov
  • je primeren za vegansko usmerjene

Prednosti prehranskega dopolnila Selen Intercell

Selen Intercell kapsula vsebuje visoko koncentriran selen (364% priporočenega dnevnega vnosa), spojina selena zagotavlja optimalen izkoristek in vgradnjo v telesne obrambne sisteme, ki se zgodi takoj po zaužitju. 

Selen v človeškem organizmu ima vlogo tvorjenja proteinov, zato je njegova prisotnost v telesu izrednega pomena. Predvsem se izgublja s stresom, fizično aktivnostjo, s starostjo in neustrezno prehrano ter neaktivnim delovanjem črevesja. Je življenjsko pomemben mikro element, ki vodi številne procese znotraj celice in organizma. Vitalne funkcije organizma so v primeru pomanjkanja okrnjene, zato je uspešno nadomeščanje le tega izjemnega pomena. Selen lahko pridobivamo s pomočjo prehranskih dopolnil ali raznovrstne s selenom obogatene prehrane.

Selen je zaslužen za vzdrževanje las, nohtov in normalnega delovanja imunskega sistema (On Hold Botanicals). Njegova vloga je tudi zaščita DNA, beljakovin in lipidov pred oksidativnimi poškodbami, prav tako ima vlogo pri nastanku moških spolnih celic (On Hold Botanicals).

Izdelek ne vsebuje

Želatine, glutena, mlečnih beljakovin, laktoze, barvil in arom, zato je primeren za alergike in vegane.

Tabela hranilnih vrednosti izdelka

Sestavine 1 kapsula % PDV*
selen 200 μg  364%
*Priporočeni dnevni vnos

Priporočena dnevna količina

Odmerjanje 1 krat dnevno, po 1 kapsulo s tekočino. Selena se ne zaužije istočasno z vitaminom C, presledek naj bo vsaj 1 uro.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov