Nutrilab jabolčni kis 400 mg, 60 kapsul

<p>Bogate z mnogimi hranilnimi snovmi iz jabolk</p>

Bogate z mnogimi hranilnimi snovmi iz jabolk

540986 4983

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Jabolčni kis je bogat z mnogimi hranilnimi snovmi iz jabolk, poleg tega pa vsebuje tudi spojine, ki jih v svežih plodovih ne najdemo, saj nastajajo le-te med samo izdelavo kisa. Njegova uporaba je vsestranska, saj ima dolgo tradicijo tako v kulinariki kakor tudi v zeliščarstvu.

Kot kompleksno prehransko dopolnilo je jabolčni kis priporočljivo uporabljati v naši vsakdanji prehrani, zato kapsule jabolčnega kisa priporočamo predvsem tistim osebam, ki bi želele uživati jabolčni kis pa ga bodisi ne marajo ali pa ne morejo uživati.

Dnevna priporočena količina

Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 6 kapsul jabolčnega kisa

Vsebina

60 kapsul

1 plastenka zadostuje za 10 do 30 dni

Sestavine posamezne kapsule:

jabolčni kis v prahu           400 mg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Crohnova bolezen

Kako bolezen poteka?
Bolezen je kronična sponavljajočimi zagoni bolezni in vmesnimi izboljšanji. Tako zagon (relaps) kot tudi umiritev bolezni (remisija) lahko traja različno dolgo (dneve, mesece, leta).

Približno tretjina bolnikov ima hujši in tretjina blagi potek. Nekateri bolniki imajo le enega ali dva zagona bolezni v življenju. Približno 20% bolnikov ima stalno aktivno vnetje. Približno 80% bolnikov potrebuje operativni poseg tekom življenja. Napovedati potek bolezni je težko, nekatera dejstva pa nam pri tem lahko pomagajo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja