Nuxe Creme Prodigieuse Boost multikorekcijska svilnata krema, 40 mL

Nuxe Creme Prodigieuse Boost multikorekcijska svilnata krema je inovativni negovalni tretma, ki vašo kožo obraza razneži ter jo navda z mladostjo, predvsem pa kožo globinsko regenerira. Nuxe Creme Prodigieuse Boost multikorekcijska svilnata krema je inovativni negovalni tretma, ki vašo kožo obraza razneži ter jo navda z mladostjo, predvsem pa kožo globinsko regenerira.
804487 24506

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Creme Prodigieuse Boost multikorekcijska svilnata krema je inovativni negovalni tretma, ki vašo kožo obraza razneži ter jo navda z mladostjo, predvsem pa kožo globinsko regenerira.

Tako prijetna tekstura, ki je obogatena z negovalnim in globinsko delujočim ekstraktom navadnega jasminain deluje v kombinaciji z globinsko delujočo hialuronsko kislino, poskrbi, da je koža zopet žametna in vizdno bolj negovana. Booster nega kožo neguje, jo regenerira ter je na videz sveža in zopet vidno bolj sijoča.

Izdelek vsebuje tudi C vitamin, ki kožo neguje ter globinsko okrepi ter ji daje prijeten mladostni pridih. Hialuronska kislina, ki je del formulacije privlači vodo ter kožo globinsko navlaži ter jo vidno regenerira.

Posledično je koža obraza

  • prijetno negovana
  • globinsko zaščitena
  • oplemenitena s predvsem naravnimi sestavinami
  • predvsem sijoča in prijetno zapeljiva
  • očarljivo zapeljiva ter prijetno dišeča

Sestavine kozmetično nočnega balzama

Naravne aktivne sestavine: cvet jasmina, cvet ognjiča, celični sladkor, olje makadamije, C vitamin ali askorbinska kislina, hialuronska kislina,pridobljena iz naravnih materialov.

Izdelek vsebuje kar 94 % sestavin naravnega izvora.

Dišava:
Sveže in energične note številnih naravnih izvlečkov - predvsem rožnatega ličija in čutnega belega lesa.

Uporaba Nuxe negovalne kreme

Nuxe kremo uporabite tako, da jo nanesete predvsem zjutraj in sicer na predhodno očiščen predel obraza okrog oči.

Pred nanosom tega kozmetičnega izdelka lahko nanašate tudi Energijski koncentrat Nuxe.

O liniji Crème Prodigieuse Boost 

Crème Prodigieuse Boost je najnovejša generacija nege z multikorekcijskim  učinkom na posledice aktivnega načina življenja, kot sta stres in utrujenost, in  mestnega  okolja,  v  katerem  živimo.  Zahvaljujoč  se  antioksidacijskemu kompleksu s cvetovi jasmina, so svežina, sijaj in mladostnost kože sedaj na  dosegu roke. Izdelki iz linije Crème Prodigieuse® Boost popolnoma spoštujejo  naravno kožno ravnovesje in so namenjeni  ženskam med 25. in 40. letom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov