Nuxe medena krema, 200 mL

Nuxe Corps Ultra-Reconfortante je izjemno pomirjujoča krema za telo, primerna za suho in občutljivo kožo. s svojimi učinkovinami deluje kot obnavljajoči in pomirjujoči plašč. Nuxe Corps Ultra-Reconfortante je izjemno pomirjujoča krema za telo, primerna za suho in občutljivo kožo. s svojimi učinkovinami deluje kot obnavljajoči in pomirjujoči plašč.
16501 16501

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Corps Ultra-Reconfortante je izjemno pomirjujoča krema za telo:

* Zaradi svoje intenzivne negovalne sposobnosti pomirja suho in zateglo kožo ter ji vrača prožnost ter mehkobo.
* Krema je obogatena z blagimi rastlinskimi izvlečki, ki celemu telesu zagotavljajo izjemen občutek udobja.

Vsebuje:

- med in izvleček kostanja obnavljata naravno zaščito kože.
- olje gozdnih sadežev in makadamije pomirjajo in obnavljajo kožo.

Uporaba:

nanesite 2x dnevno.

Primerno za celotno družino - tudi otroke po 36. mesecu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ko so v ameriškem državnem skladu za spanje prosili starejše, naj ocenijo kakovost svojega spanja, so ugotovili, da so tisti s štirimi ali več zdravstvenimi stanji petkrat pogosteje spali čez dan in štirikrat pogosteje izjavili, da slabo spijo, kot ljudje brez večjih zdravstvenih težav. »Ce ne morete spati in imate zdravstvene motnje, mora vaš zdravnik reševati obe težavi hkrati,« pravi dr. Sonia Ancoli-Israel, direktorica Klinike za motnje spanja pri Službi za zdravstveno varstvo veteranov v San Diegu. Tu je nekaj primerov zdravstvenih stanj, ki znano vplivajo na spanje.

Bolečina

Boleč hrbet, artritično koleno, nategnjena ramenska mišica, zgaga kakršna koli bolečina vas lahko drži budne ali vam prepreči globlje spanje. Pogovorite se s svojim zdravnikom o sredstvih proti bolečinam, ki vam lahko zagotovijo ustrezen nočni počitek. Prav tako s svojim zdravnikom preverite tudi vaša zdravila na receptkodein, demerol, morfin in steroidi lahko motijo spanje, prav tako tudi sredstva proti migreni, ki vsebujejo kofein.

Alergije

Ljudje z alergijskim rinitisom najpogostejšo obliko alergij, ki izvira iz hišnega in cvetnega prahu ter živalskega prhljaja - veliko verjetneje doživljajo nespečnost, so ponoči budni, smrčijo in se počutijo utrujene, ko se zbudijo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja