Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum, 30 mL

<strong>Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum za obraz je sedaj dobavljiva v odličnem promocijskem pakiranju. <br></strong> Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum za obraz je sedaj dobavljiva v odličnem promocijskem pakiranju.
556254 17541

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum za obraz je izredno obnovitven serum, ki je namenjena za zrel tip kože obraza. Je kakor nalašč za negovanje, spodbujanje regeneracije ter sintezo novih kožnih celic. Koža je intenzivno zglajena ter hitro regenerirana.

Koža je po nekajkratni uporabi kozmetičnega seruma obnovljena, intenzivno pomlajena, učvrščena, morebitne gube pa postanejo manj vidne in izrazite. Z izjemno hranljivimi sestavinami učvrščuje kožno povrhnjico, ob enem pa pripomore tudi k poenotenju tena, zmanjšanju vidnosti morebitnih pigmentnih madežev.

Učinkovanje Nuxe Nuxuriance Ultra Night regenerativnega seruma za obraz

Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum za obraz ima izrazit učinek na zrelejši tip kože obraza. Koža je po nekajkratnih nanosih izrazito polna in na videz obnovljena. Ten je poenoten ter izrazito vibranten.

Sestavine Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativnega seruma

Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum vsebuje cvetlične note žafrana ter bugenvilije v kombinaciji z ekskluzivnim naravnim kompleksom. Celoten sestav pripomore ter spodbuja nastajanje novih ter regeneracijo trenutnih celic obraza.
Izvečke korenin samega žafrana vsebuje snovi, ki pripomorejo k normalizaciji ali celo ustavitvi delovanja encima tirozinaze, ki je zaslužen za nastajanje pigmentnih madežev.

Uporaba Nuxe Nuxuriance regenerativnega seruma

Nuxe regenerativni serum je namenjen vsem tipom kože obraza. Serum nanesite na predhodno očiščeno ter tonificirano kožo obraza, po potrebi pa po vpitju seruma nanesite še vašo idealno kremo Nuxe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov