Nuxe Rosa Demascena čistilno mleko za obraz, 200 mL

Nuxe Rosa Demascena hranljivo mleko za čiščenje v praktični embalaži s pumpico globinsko čisti in popolnoma odstranjuje ličila. Nuxe Rosa Demascena hranljivo mleko za čiščenje v praktični embalaži s pumpico globinsko čisti in popolnoma odstranjuje ličila.
272361 18813

Ocene in mnenja

Opis

Hranljivo mleko za čiščenje:

- globinsko čisti in popolnoma odstranjuje ličila.

Vsebuje:

Rožna voda cvetov Rose Damascene alantoin in rastlinski glicerin pomirjajo in mehčajo kožo. Za okrepljeno delovanje je dodano olje makadamije.

Vsebuje 93% sestavin naravnega izvora. Namenjeno normalni do suhi koži.

Sestava linije za čiščenje ponuja izjemno toleranco na vseh tipih, tudi na občutljivi koži. Rastlinska čistilna baza s kokosom in oljem bombažnih semen ščiti hidrolipidni sloj kože.

Ph vrednost je prilagojena kožni, formule pa ne vsebujejo mil, alkohola, parabenov ali fenoksietanola. Hipoalergeno. s preko 93% sestavin naravnega izvora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO JO ZDRAVIMO?

• Okužbo ledvic oziroma picloncfritis zdravimo z antibiotiki, s katerimi dosežemo izboljšanje že venem do dveh dneh. Antibiotike moramo vedno jemati priporočeno število dni, s čimer preprečujemo razvoj odpornih bakterij.

• Po končanem zdravljenju lahko preiskavo urina ponovimo zaradi ocene uspešnosti zdravljenja, Kadar gre za hujšo okužbo, bolnik potrebuje obravnavo v bolnišnici, kjer prejema infuzije teko cin in antibiotika.

• Kadar se pielonefritis ponavlja, je včasih smiselno preventivno zdravljenje z nizkim odmerkom antihiotika, ki traja od šest mesecev do dve leti, Včasih je potrehno tudi zdnl\'ljenjc stanj, ki povzročajo ponavljajoče se okužbe.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

V večini primerov je zdravljenje pravočasno in učinkovito, tako da bolnik nima trajnih posledic. Ponavljajoče se okužbe sečil pa lahko vodijo v brazgotinjenje ledvičnega tkiva in nepopravljivo okvaro ledvic.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja