Nuxe Super serum [10], 30 mL

Inovativni Nuxe Super serum [10] je univerzalni anti-age koncentrat primeren za vse kožne tipe. Inovativni Nuxe Super serum [10] je univerzalni anti-age koncentrat primeren za vse kožne tipe.
29079 29079
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Inovativni Nuxe Super serum [10] je univerzalni anti-age koncentrat primeren za vse kožne tipe.

Prednosti in lastnosti seruma

  • anti-age delovanje
  • za obraz, vrat in dekolte
  • primerno za vse kožne tipe
  • 95% sestavin naravnega izvora
  • priročna steklenička s pipeto
  • veganski izdelek

Delovanje Nuxe Super seruma [10]

Izjemen anti-age serum Nuxe Super serum [10] predstavlja univerzalen koncentrat za obraz, vrat in dekolte. Vsebuje kar 95% sestavin naravnega izvora. V serumu so skrbno izbrane učinkovine, ki prispevajo k boljšemu izgledu.

Strokovno znanje Laboratorija Nuxe je omogočilo združitev rastlinskih olj z naravno hialuronsko kislino. V serumu je na tistoče mikrokroglic frakcioniranih rastlinskih olj. S tem izjemnim serumom se bodo pri koži sprožili mladostni mehanizmi, ki se učinkovito borijo proti staranju.

Z in vitro testi je bil dokazana izjemna učinkovitost že v nekaj tednih. Nuxe Super serum učinkovito zmanjša fine linije in gube. Koža postane bolj čvrsta in svilnato gladka. Zaznano je bilo, da se ob redni uporabi seruma Nuxe zmanjša vidnost temnih madežev, prav tako pa se pol zdi bolj poenotena.

Za poseben način delovanja rastlinskih olj poskrbi tisoče mikrokroglic frakcioniranih rastlinskih olj. Izbrane najdragocenejše maščobne kisline, so enkapsulirane ena za drugo in to brez dodanega silikona. Rastlinska olja lahko tako direktno delujejo na kožo.

Popolnoma naravna hialuronska kislina v Super serumu Nuxe je pridobljena z rastlinsko biotehnologijo. Tako lahko hialuronska kislina prodre globlje v kožo in deluje regenerativno.

Patentiran z učinkom proti staranju je tudi rastlinski kompleks z rodnimi celicami planike. S pomočjo rastlinskega biotehnološkega procesa, se v laboratoriju razmnožujejo avtohtone celice planike.

Serum na kožo s skoraj popolnoma naravni sestavinami in zagotavlja čudovite učinke na koži. Za uživanje ob nanosu pa skrbi nežna dišava, ki se sprosti ob nanašanju seruma Nuxe.

Uporaba seruma Nuxe

Za doseganje najboljših možnih učinkov Super seruma, predlagamo nanos seruma zjutraj in oziroma ali zvečer. Pred nanosom očistite obraz in nanesite serum predno nanesete kremo.

Iz pipete na konice prstov nanesite polovico polne pipete. Med prsti razmažite serum in ga nato nanesite na obraz, vrat in dekolte z nežnimi gibi. Nato nanesite negovalno kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja