Odylique organski supersadni koncentrat, 30 mL

Odylique organski supersadni koncentrat je supersadni koktajl vitaminskih snovi, ki varujejo kožne celice pred delovanjem radikalov iz okolja. Odylique organski supersadni koncentrat je supersadni koktajl vitaminskih snovi, ki varujejo kožne celice pred delovanjem radikalov iz okolja.
530051 9840

Ocene in mnenja

Opis

Odylique organski supersadni koncentrat je supersadni koktajl vitaminskih snovi, ki varujejo kožne celice pred delovanjem radikalov iz okolja.

Odylique organski supersadni koncentrat je obogaten s številnimi hranljivimi sestavinami, vitamini, mineralnim snovmi, ter komponentami, ki delujejo na kožo obraza zaščitno/protektivno.

Koncetrat Odylique je prijetno obarvan zato posledično koži obraza da prijeten zagorel (lahno zagorel) videz. Kožne gubice po nanosu tega supersadnega koncentrata so manj vidne, koža je regenerirana, bolj polna ter napeta.

o    Bogastvo vitaminov pomaga ohranjati kožo mlado, svežo in napeto.
o    Dolgotrajnost.

Odylique organski supersadni koncentrat je priporočljiv

o    za vse vrste kože kot vitaminska podpora
o    še posebej za normalno, suho in mešano kožo
o    pomaga odpravljati gube na obrazu in vratu

Kako uporabljamo Odylique organski supersadni koncentrat?

o    Zelo varčno ga nežno vtiramo v kožo obraza in vratu (1-2 kapljici), dokler se popolnoma ne vpije.

o    Nanašamo ga samostojno, preko vlažilne kreme, za posebno nočno nego ali kot tedensko podporo.

Zelo varčno ga nežno vtiramo v kožo obraza in vratu (1-2 kapljici), dokler se popolnoma ne vpije. Nanašamo ga samostojno, preko vlažilne kreme, za posebno nočno nego ali kot tedensko podporo.

Sestavine Odylique supersadnega koncentrata

granatno jabolko - velja za enega najmočnejši hantioksidativnih koktajlov in sicer prav zaradi vsebnosti takoimenovane elagične kisline. Olje deluej blagodejno na kožno površino, jo regenerira, občutek je po nanosu odličen.

jojobino olje - ima regenerativno vlogo, saj ima po svoji strukturi podobno sestavi kot telesu lasten sebum, ki se izloča iz žlez lojnic. Jojobino olje tako vsebuje še dodatne vitamine in minerale, ki kožo nahranijo ter delujejo protektivno.

avokadovo olje - vsebuje nutritivne snovi, ki kožo nahranijo ter jo oplemenitijo z vitaminom E, magnezijevimi ioni ter maščobnimi kislinami

olje muškatne vrtnice - je bogato z močnimi antiosidativnim snovmi - predvsem vitaminom C ter vsebuje maščobne kisline, ki delujejo regenerativno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehodna možganska kap

Kako postavimo diagnozo?
Diagnoza je predvsem klinična in temelji na anamnezi bolnika - kako nam bolnik ali očividci opisujejo bolezensko stanje; vsebovati pa mora tudi ugotavljanje dejavnikov tveganja, natančen čas začetka simptomov in njihov časovni potek. Sledi klinični pregled z merjenjem krvnega tlaka na obeh rokah, tipanjem perifernih arterijskih utripov ter nevrološki pregled. V diagnostiki lahko uporabljamo naslednje preiskave za ugotavljanje krvnega pretoka in prehodnosti arterij: doppIerska ultrazvočna preiskava vratnih žil, magnetna resonanca (MR) in magnetno-resonančna angiografija (MRA), računalniška tomografija (Cl') in CT angiografija (CTA) ter kontrastno slikanje možganskih žil.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Essential care Essential care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja