Olje sibirske cedre - cedrino olje, 100 mL

<p>Olje sibirske cedre vsebuje &scaron;tevilne vitamine in minerale, obogaten pa je tudi s celo paleto antioksidantov.</p>

Olje sibirske cedre vsebuje številne vitamine in minerale, obogaten pa je tudi s celo paleto antioksidantov.

928062 1219

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Bojana **** 6. 02. 2019 19:09
Olje jemljem zaradi hudo nemirnih nog in moram pohvalit, da se je stanje umirilo ne pa izginilo...za... Preberi več
Tomaž **** 26. 10. 2018 23:09
Kvaliteten izdelek Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Cedrinoolje “Alataj” je olje najvišje kakovosti, saj se proizvaja s hladnim stiskanjem iz cedrinih orehov, nabranih na odročnih območjih sibirske tajge. Tako so pridobili najbolj kvalitetno olje, hkrati pa ohranili njegovo naravno moč, okus in aromo.

Olje sibirske cedre vsebuje številne vitamine in minerale, obogaten pa je tudi s celo paleto antioksidantov. Antioksidanti v izdelku Olje sibirske cedre so sledeči: vitamin C in E, betakaroten. Pomembno je tudi delovanje pantotenske kisline ter B kompleksa nasploh.

Izdelek vsebuje tudi številne mineralne snovi, ki so pomembne za delovanje celotnega človeškega organizma. Pomembna je tudi vsebnost jodidnih ionov, ki pripomorejo k obnavljanju zalog tega pomembnega elementa. Ustrezna vsebnost joda je izrazito pomembna za normalno delovanje človeškega organizma.

V Sibiriji človeku pogosto zaželijo dobro zdravje iz sibirije, kar tovrstni prebivalci s pridom izkoriščajo z rednim jemanjem olja sibirske cedre. Prebivalci v tovrstnih predelih vsak dan posebej prično s posebnim ritualom in sicer: 1 žlička olja sibirske cedre nato 1 žličko medu ter žličko cvetnega prahu.

Cedro olje je bogato z vitaminom E, saj ga vsebuje 5-krat več kot oljčno olje, kar pozitivno vpliva na številne človeške sisteme, saj je močan antioksidant in ščiti telo pred učinki prostih radikalov. Cedrovo olje vsebuje redko nastajajočo gama-linolensko kislino.

Posebno dodano vrednost v olju predstavlja kompleks maščobnih kislin Omega-6 in Omega-3, ki se v telesu ne sintetizirajo, zato jih moramo zaužiti in so esencialne.

Odmerjanje olja sibirske cedre

Odmerite eno žličko olja na dan ter ga spijte na tešče ali uporabite v solati kot solatna mešanica.

Sestava cerinega altajskega olja

vsebuje 100% hladno stiskano olje sibirske cedre.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zgaga

Zgaga je lahko simptom nevarne bolezni, čeprav je v večini primerov najpogostejši znak gastroezofageaine refluksne bolezni. Že z enostavnimi ukrepi jo lahko sami odpravimo ali vsaj omilimo. V hujših primerih imamo na voljo učinkovita in varna zdravila, ki nam težavo odpravijo. Pri nekaterih redkih izjemah pa zgage kljub vsem ukrepom ni mogoče odpraviti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flavomix Flavomix
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja