Omron MicroAIR U100 inhalator

Novi inhalator Omron MicroAlR U100 nudi rešitev za mnoge paciente in omogoča učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujejo. Novi inhalator Omron MicroAlR U100 nudi rešitev za mnoge paciente in omogoča učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujejo.
8814 8814
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Novi inhalator Omron MicroAlR U100 nudi rešitev za mnoge paciente in omogoča učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujejo.

OMRON MicroAIR U100 je majhen, prenosni nebulator pomaga učinkovito zdraviti dihalna stanja od preprostega kašlja do astme. Baterija MicroAIR U100 je kompaktna, pripravljena za na potovanje in enostavno dosegljiva, kadarkoli jo potrebujete.

Edinstvena mrežna tehnologija omogoča bolj učinkovito in bolj udobno uporabo kot tradicionalni nebulatorji. Je zelo tiha metoda nebulacije, edinstvena zasnova pa omogoča uporabo v katerem koli položaju - tudi med ležanjem, zaradi česar je bolj udobno za manjše otroke.

Inhalator Omron MicroAlR U100 je

• prenosljiv, žepne velikosti in deluje na baterije,
• tih ker unikatna tehnologija mrežice omogoča skoraj povsem tiho proizvajanje aerosola,
• učinkovit saj omogoča bolj učinkovito dostavo zdravila v pljuča, kot pri običajnih inhalatorjih,
• unikatne oblike, kar omogoča 360° delovanje to pomeni uporabo v katerem koli položaju, tudi v ležečem, kar je posebej ugodno za mlajše otroke
• enostaven za uporabo z enim gumbom

Tehnični podatki

MMAD 4,5 um, stopnja razprševanja > 0,25 ml/ nin. iztok aerosola 0,5 mL (2 mL 1 % NaF), stopnja iztoka aerosola 0,1 mL/min 1 % NaF), glasnost pribl 20 dB, napajanje iz 2 AA baterij (priloženi), življenjska doba baterije: približno 4 ure. 

Čas delovanja je približno 4 ure z uporabo samo dveh baterij tipa AA / LR6.

Zdravilo za inhalacijo vam je tako vedno na dosegu roke, ne glede na to, kam greste ali kaj počnete. Inhalator je zelo praktičen za otroke ali odrasle, ki trpijo zaradi alergij ali astme in potrebujejo terapijo vedno ob strani. Za MicroAIR U100 je aerosol ustvarjen s potiskanjem tekočega zdravila skozi drobne mrežaste luknje iz kovinske zlitine.

To je doseženo z intenzivim delovanjem vibracijskega elementa iz titana, ki niha z visoko frekvenco. Naprava omogoča vdihavanje pod različnimi koti s stabilnim brizganjem. Uporabljate ga lahko celo v postelji ali na dojenčkih / otrocih, ki jih držijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nezmožnost zanositve

Medicinski vzroki pri ženski
Hormonske motnje: Ženski ciklus nadzoruje medsebojno usklajen regulacijski sistem hormonov, ki občasno v točno določenih obdobjih ciklusa postanejo aktivni. Pri vsakem od teh hormonov lahko pride do odstopanj, kar ovira nosečnost. Znamenje hormonske motnje so lahko motnje krvavitve in da se ugotovi, ali in kateri hormoni povzročajo probleme, se v razmikih izvede več preiskav vrednosti hormonov v krvi. V številnih primerih je težavo mogoče odpraviti z jemanjem primernih hormonov, vendar bi morala biti terapija na vsak način podprta še z zdravim, uravnoteženim življenjskim slogom.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Omron Omron
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov