One step 5 ovulacijskih in 2 nosečniška testa

Izberite kombinacijo 5 ovulacijskih testov (trakov) in 2 nosečniških testov (trakov).? Izberite kombinacijo 5 ovulacijskih testov (trakov) in 2 nosečniških testov (trakov).?
530158 18145

Ocene in mnenja

Opis

One step ovulation test hitri 20 mIU/ml in-vitro test za ugotavljanje prisotnosti LH hormona v urinu. S pomočjo protiteles se hormon veže na membrano testa in z barvilom postane viden. Intenzivnost barve je odvisna od količine pristotnega LH hormona, ki se v času pred vrhuncem oz. po njem gibajo med 5-20 mIU/ml in v času vrhunca med 30-100 mIU/ml.

Zanesljivost testa je več kot 99%.

One Step HCG Urine Pregnancy Test meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost. Je hitri in zelo sensitiven 10 mIU/ml test, ki lahko zazna možno nosečnost že 2dni po spočetju. Vendar je večja verjetnost, da jo bo zaznal šele 4 oz. 6 dni po spočetju.

Klinične raziskave in testiranja so pokazala, da je stopnja zanesljivosti tega testa 99.5%.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ LAHKO STORIMO?

Najprej je treba pri ženski ublažiti občutek tesnobe, povezan s spolnimi odnosi. Pri tem se lahko uporabijo različne tehnike sproščanja, L Ženska naj se uleže na posteljo, zapre oči in sprosti mišice.

2. Ko je popolnoma sproščena, naj si predstavlja, da je v postelji s svojim partnerjem. Zamisli naj si, da imata spolne odnose, ne da bi ji prodiranje penisa vzbujalo nelagodje. Ko to doseže, lahko nadaljuje z naslednjim korakom.

3. Nežno naj potisne enega od prstov v nožnico, lahko pa to napravi partner. Prst naj najprej drži pri miru, dokler občutki nelagodja ne minejo. Potem lahko prst v nožnici počasi premika naprej in nazaj, dokler občutek nelagodlja ne mine.

4. V naslednjem koraku naj skusa v nožnico vstaviti dva prsta. Ko se privadi občutku, lahko začne počasi premikati prsta v nožnici.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: One step One step
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov