One Step HCG Urine Pregnancy Test nosečniški test 10 miU/ml

Je hitri in zelo sensitiven 10 miU/ml test, ki lahko zazna možno nosečnost že 2 dni po spočetju. Je hitri in zelo sensitiven 10 miU/ml test, ki lahko zazna možno nosečnost že 2 dni po spočetju.
905291 18138

Ocene in mnenja

Opis

One Step HCG Urine Pregnancy Test meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost. Je hitri in zelo sensitiven 25miU/ml test, ki lahko zazna možno nosečnost že 2dni po spočetju. Vendar je večja verjetnost, da jo bo zaznal šele 4 oz. 6 dni po spočetju.

Klinične raziskave in testiranja so pokazala, da je stopnja zanesljivosti tega testa 99.5%.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

SAMOPOMOČ

Če menite, da je nezadostno vlaženje nožnice posledica premajhnega vzburjenja, se o tem pogovori te s partnerjem. Lahko poskusite tudi z uporabo lubrikanta. Pri menopavzalnih ženskah lahko pomag-ajo tudi estrogenska mazila.

KAJ BO STORIL ZDRAVNIK?

Zdravnik bo skušal ugotoviti, ali so težave povezane z okužbo, zato vam bo verjetno napravil bris nožnice in maternicnega vratu. Napotil vas bo na ultrazvočno preiskavo, po potrebi tudi na dodatne slikovne preiskave, kot je na primer računalniška tomografija, s katerimi lahko odkrijejo morebitne nepravilnosti in obolenja v mali medenici. Če tako ne bodo odkrili vzroka za težave, je ta verjetno psihične narave.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: One step One step
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov