Oral-B GENIUS 9000 električna zobna ščetka, 1 set
Oral-B GENIUS 9000 električna zobna ščetka, 1 set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Oral-B GENIUS 9000 električna zobna ščetka, 1 set

Proizvajalec: Oral B
Električna zobna ščetka Genius 9000 ima okroglo glavo nastavka, oblikovano po navdihu zobozdravniških pripomočkov.
Cena: 261,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaMedicinski pripomoček
Namenčiščenje zob, zobna higiena
Zobna ščetkaelektrična

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Električna zobna ščetka Genius 9000 ima okroglo glavo nastavka, oblikovano po navdihu zobozdravniških pripomočkov. Glava nastavka obda vsak posamezen zob z dinamičnim 3D oscilacijskim, rotacijskim in pulzacijskim gibanjem, da odstrani do 100% več zobnih oblog kot navadna ročna zobna ščetka.

Uporabljate lahko 6 načinov delovanja: vsakodnevno, nežno in intenzivno čiščenje, masažo dlesni, beljenje in čiščenje jezika. Merilnik časa ščetkanja vam pomaga, da ščetkanje traja priporočeni 2 minuti. SmartRing vam omogoča, da personalizirate uporabniško izkušnjo z izbiro ene od dvanajstih barv osvetlitve. Trojni nadzor pritiskanja vas z rdečo lučko opozori in avtomatično zniža hitrost delovanja ter tako ščiti dlesni pred premočnim ščetkanjem. Priložen je pametni potovalni etui z dodatnim USB vhodom, ki omogoča polnjenje zobne ščetke in telefona.

Zasnovana je tako, da vam pomaga zobe ščetkati po navodilih vašega zobozdravnika. Ščetka se preko Bluetooth povezave poveže z aplikacijo Oral-B na pametnem telefonu. Na ta način dobite povratne informacije o pravilnosti in temeljitosti ščetkanja v realnem času, vključno s kontrolo priporočenega časa ščetkanja dve minuti. Napredna tehnologija z zaznavanjem položaja ščetke poskrbi, da ne izpustite nobenega predela ustne votline.

Kako uporabljati električno zobno ščetko?

Zmočite nastavek ščetke in nanesite zobno pasto . Vtaknite zobno ščetko v usta in pritisnite na gumb za vklop. Počasi vodite nastavek ščetke od enega do drugega zoba. Nastavek zobne ščetke za nekaj sekund podržite na mestu, nato pa se premaknite na naslednji zob. Ščetkajte dlesni in zobe, najprej sprednjo stran, nato notranjo stran, na koncu pa še grizne površine. Oral-B nudi raznovrstne nadomestne nastavke za zobne ščetke, prilagojene vašim potrebam pri vzdrževanju zdravja ustne votline.

Kdaj moram zamenjati nastavek na zobni ščetki in katere lahko uporabim?

Zobozdravstveni strokovnjaki priporočajo zamenjavo nastavka vsake tri mesece. Nastavki za zobne ščetke Oral-B imajo posebna indikatorska vlakna, ki sčasoma zbledijo in tako opozorijo uporabnika, da mora zamenjati nastavek. To omogoča večjo učinkovitost čiščenja zob kot pri uporabi navadne ročne zobne ščetke.
Električna zobna ščetka je kompatibilna z naslednjimi nastavki: Cross Action, Sensitive Ultrathin, Floss Action, Precision Clean, 3D White in Tri Zone.

Oral-B je blagovna znamka številka 1, ki jo uporabljajo zobozdravniki po vsem svetu.

Tehnične podrobnosti

Vrsta aparata za nego zob

Električna zobna ščetka

Tehnologija

3D

Število premikov

10.500 oscilacij in 48.000 pulzacij na minuto

Vir napajanja

Elektrika, li-on baterija

Funkcije

Trojni sistem za nadzor pritiska, profesionalni 2-minutni merilnik časa, 6 načinov delovanja, tehnologija zaznavanja položaja, indikator napolnjenosti baterije, Bluetooth povezava s pametnim telefonom, obroč SmartRing

Dodatki

Ročaj, električni polnilec, 4 nastavki (2 Cross Action, 1 3D White in 1 Sensitive Ultrathin), držalo za pametni telefon, higienični prostor za shranjevanje nastavkov, pametni potovalni etui z USB vhodom za polnjenje telefona

Garancija

2 leti

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaMedicinski pripomoček
Namenčiščenje zob, zobna higiena
Zobna ščetkaelektrična

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.