Ovopid losjon v spreju za preventivo, 30 mL

<strong>Ovopid losjon - uporabljamo ga vsak dan pri otrocih in odraslih po uporabi aktivnega šampona.<br></strong> Ovopid losjon - uporabljamo ga vsak dan pri otrocih in odraslih po uporabi aktivnega šampona.
514586 2631

Ocene in mnenja

Opis

Ovopid losjon uporabljamo vsak dan pri otrocih in odraslih po uporabi aktivnega šampona (2. stopnji) ali če že ima kdo v okolici uši, da jih na ta način preprečimo.

Ovopid losjon je obogaten z 100% čistimi eteričnimi olji manuke (avstralski čajevec), čajevca, sivke, limone, origana in belega timijana, ki ne dovoli ušem, da bi se lahko obdržale na lasišču, istočasno pa varujejo lasišče. S sprajem enostavno odstranimo gnide. Ne masti lasišča in se hitro posuši.

Za boljši rezultat, je priporočljivo oprati lase z aktivnim šamponom proti ušem (2.stopnja)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Preeklampsija

Če so simptomi preeklampsije nastali med porodom, nevarnost ponovitve bolezni ni povečana (po navadi pri mladih ženskah). Verjetnost ponovitve bolezni je povečana pri ženskah, ki so predhodno trpele zaradi povišanega krvnega tlaka, ledvičnih ali krvožilnih motenj.

Prej kot se je sindrom pojavil med nosečnostjo (predvsem pred 35. tednom), višja je verjetnost ponovne bolezni za preeklampsijo, poleg tega naslednja preeklampsija lahko poteka v hujši obliki.

Če se je bolezen pojavila med 17. in 27. tednom, lahko pri naslednji nosečnosti pride do preeklampsije že v prvi tretjini nosečnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja