x
Vse kategorije
Pediasure z okusom čokolada, 200 mL
Pediasure z okusom čokolada, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Pediasure z okusom čokolada, 200 mL

Proizvajalec: Abott
Uravnotežena hrana za otroke pri zastoju v rasti, podhranjenosti, kroničnih boleznih.
Cena: 2,16 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene

Popolna, uravnotežena hrana za otroke.

Priporočljivo pri

Zastoju v rasti,podhranjenosti,kroničnih boleznih, ki zahtevajo prehransko podporo,akutnih stanjih (poškodbe, opekline...),pripravi za zahtevnejše kirurške posege in okrevanje po njih,povečanih potrebah po energiji,pomanjkanju apetita pri sicer zdravih, neješčih otrocih.

Lastnosti

Je dietetično živilo za prehrano otrok v starosti 1 –10 let, težkih 8 – 30 kg,sestava je prilagojena potrebam rastočega otroka,vsebuje 28 vitaminov, mineralov in elementov v sledovih,ne vsebuje glutena, laktoza je prisotna v sledovih.

Sestava

Beljakovine 11,1%,ogljikovi hidrati 44,4%,maščobe 44,5%,energijska vrednost 1 kcal / ml,embalaža tetrapak z 200 ml hrane.

Omerjanje

Kot dodatek k redni hrani: 2 do 3 na dan,kot edini vir hrane: glede na kalorijske potrebe,ni priporočljiv kot nadomestilo za mleko pri otrocih z galaktozemijo,uporablja se peroralno ali po sondi (stomi),ni za parenteralno uporabo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Pljučnica

Se je pljučnici mogoče izogniti?
Vse kar krepi imunski sistem je primerno, da se s tem izognemo infekcijam.

Ljudje, ki imajo povečano tveganje za obolenje, se lahko proti mikrobom cepijo, na primer proti določenim streptokokom - to so pnevmokoki.

Ker se pljučnica pogosto pojavlja kot posledica gripe, predstavlja cepljenje proti gripi priporočljiv ukrep izogibanja pljučnicam. Cepljenje ni priporočljivo za noseče ženske in otroke do dveh let starosti. Ker se virusi nenehoma spreminjajo, se je treba vsako leto na novo cepiti.

Kdor je dlje časa nastanjen v postelji, je nagnjen k temu, da zelo plitko diha, s čimer lažje pride do infekcije. V teh primerih se lahko z usmerjenimi dihalnimi vajami, kakor tudi s pogostim izmenjavanjem položaja v postelji, preprečevanjem znojenja in prepihom, prepreči nastanek pljučnice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.