Pedyx krema za športne noge, 100 mL

Posebej primerna za športnike, ki noge izpostavljajo velikim obremenitvam. Posebej primerna za športnike, ki noge izpostavljajo velikim obremenitvam.
578401 3649

Ocene in mnenja

Opis

Sestava je bogata z izvlečki in eteričnimi olji. Krema Pedyx EVERY SPORT je posebej primerna za športnike, ki noge izpostavljajo velikim obremenitvam. Ne masti, pač pa se hitro in temeljito vpija. Noge osveži in deodorira zahvaljujoč eteričnemu olju mete, mentola in drugim eteričnim oljem. Močno regenerira zaradi izvlečkov papaje, sandala in aloe. Ščiti pred morebitnim razvojem "nepovabljenih gostov" ter pomaga v primerih poškodb in edemov (izvlečki arnike, papaje) ter majhnih ranic (gliceretna kislina iz sladkega korena).

Priporočila glede uporabe

pred izvajanjem športne dejavnosti in po njej, po hitrem umivanju nog, temeljito namažite kremo s kratko masažo na podplat, peto, hrbtno stran stopala ter zlasti natančno med prsti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihanje

Kaj storiti pri težkem dihanju?
Za težko dihanje je znanih veliko vzrokov, najpomembnejši med njimi pa so astma, kronični obstruktivni bronhitis, pljučna fibroza, pljučna vnetja in pljučna embolija, ki lahko nastane pri nepokretnosti dihalnih mišic zaradi živčnih ali mišičnih bolezni, srčnih bolezni, popuščanja srčne mišice in napak na srčnih zaklopkah. Težko dihanje lahko povzročijo tudi stanja bolečine, strahu in psihične motnje.

Ko začutite težko dihanje, obiščite zdravnika in se pustite podučiti, ali pomenijo simptomi morebitno bolezen.

Razmišljajte tudi o tem, ali kajenje in prekomerna telesna teža vplivata na težko dihanje in kako bi lahko življenje spremenili, da bi vdihovali boljši zrak.

Kadar vam strah krade sapo, poiščite pomoč pri psihologu ali psihoterapevtu. Pri njih se boste naučili, kako je mogoče obvladati strah v določenih situacijah (ozki prostori, letenje z letalom).

Kadar je težko dihanje povezano s kašljanjem, z vročino ali bolečinami v prsnemu košu, ne oklevajte in poiščite takojšnjo zdravniško pomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede