Nivea Cashmere tuš gel, 250 mL

Negovalno tekoče milo s proteini iz kašmirja. Negovalno tekoče milo s proteini iz kašmirja.
3410 3410

Ocene in mnenja

Opis

Negovalno tekoče milo s proteini iz kašmirja in nežnim vonjem orhidej je posebej blago tekoče milo, ki neguje vaše roke in jih ščiti pred izsušitvijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Žolčni kamni

ERCP. Če se žolčni kamen pojavi v zožitvi izlivnega ventila žolčevoda v črevo, ga je treba odstraniti s tako imenovano endoskopsko retrogradno holangiopankreatografijo (ERCP). V ta namen se s pomočjo endoskopa potrebne naprave vstavijo prek žrela in zgornjih prebavnih. organov do žolčevoda. V večini primerov je po tem, ko težave že minejo, vseeno smiselno odstraniti žolčnik, vsaj če se v njem še nahajajo žolčni kamni.

Razbitje in zdravila. Razbitje žolčnih kamnov s pomočjo ultrazvočnih valov (litotripsija) in raztopitev kamnov s pomočjo zdravil (litoliza) je mogoče le v nekaterih primerih. Zanesljivo je to mogoče le takrat, ko žolčni kamni ne vsebujejo kalcija, ko so še zelo majhni in ko še ni prišlo do nikakršnih vnetij.

Takšno zdravljenje zahteva zelo veliko časa, pogosta spremljevalca pa sta slabost in driska. Poleg tega se je izkazalo, da se pri 30 do 50 odstotkih bolnikov po zdravljenju žolčni kamen ponovno pojavi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nivea Nivea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja