Pegasti badelj + reishi, 60 kapsul

<p>Pegasti badelj + reishi je prehransko dopolnilo obogateno s kvalitetnim ekstraktom pegastega badlja in reishi gob.</p>

Pegasti badelj + reishi je prehransko dopolnilo obogateno s kvalitetnim ekstraktom pegastega badlja in reishi gob.

943100 13100

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Renata **** 5. 04. 2020 20:54
Ob današnjem tempu življenja ponavadi skrbimo za svoje telo na takšen ali drugačen način. Ob tem pa ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pegasti badelj + reishi je prehransko dopolnilo obogateno s kvalitetnim ekstraktom pegastega badlja in reishi gob.

Pegasti badelj je v obliki ekstrakta vgrajen v prehransko dopolnilo, pri čemer se ekstrakt pridobiva iz semen, stebla in listov pegastega badlja, rastline z vijoličnimi cvetovi.

Pomemben ekstrakt pegastega badlja je aktivna učinkovina pod imenom silimarin, ki ima na organizem, predvsem pa na jetrno tkivo izrazit regenerativen in čistilen učinek. Namen uporabe pegastega badlja je regeneracija hepatocitov, izboljšanje konsistence žolča, normalizacija žolča in normalna presnova maščobnih kislin, ki prav tako potekajo v jetrnem tkivu. (On hold Botanicals)

Reishi goba, ki jo imenujemo tudi svetlikava pološčenka, še bolj pogosto pa Ganoderma lucium omogoča številne regenerativne učinke, lajša številne težave organizma. Bolj natančno se poučite o tej zelo uporabni gobi na gornji povezavi.

Goba se na kitajskem zelo pogosto uporablja in je predstavljena kot simbol moči, še posebej pogosto pa se uporablja v tradicionalni kitajski medicini za namene krepitve organizma.

Sestavine ganoderma lucidum: goba je obogatena s številnimi učinkovitimi komponentami, predvsem s triterpeni, polisaharidnimi komponentami, obogatena pa je tudi z minerali in vitaminskimi snovmi.

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dopolnila do 2 krat na dan. Maksimalni odmerek ustreza 2 kapsulam dnevno.

Izdelek je primeren za dolgotrajno uporabo, poskrbite le, da je prehransko dopolnilo hranjeno na vernem, stran od dosega otrok.

Za koga je primerno prehransko dopolnilo reishi s pegastim badljem?

Za vse osebe, ki so starejše od 3 let starosti.

Izdelek je primeren tudi za vegansko in vegetarianko usmerjene, primerno pa je tudi za osebe, ki so obolele za celiakijo, kapsule namreč ne vsebujejo glutena in posledično ne povzročajo alergije.

Opozorilo: v kolikor ste občutljivi ali alergični na katero koli izmed sestavin izdelka, le-tega ne uporabljajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dušenje

Katere so najpogostejše diagnoze ob dušenju?
Dušenje je največkrat posledica vnetnih dogajanj na dihalih (bronhitis, pljučnica), srčnih bolezni (aritmije, srčno popuščanje, srčni infarkt), stresnih reakcij (panična motnja, anksioznost, depresija), kroničnih bolezni (astme, kronične obstruktivne pljučne bolezen ali akutnega poslabšanja le-te, cistične fibroze). Pogoste so tudi poškodbe v predelu prsnega koša, tujki v dihalih, alergična reakcija. Z dušenj em se kažejo tudi pljučna embolija, spontani pnevmotoraks, nekatere živčno-mišične bolezni in anemija. Dušenje pri tumorjih se pojavi pozno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terezia Terezia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov