Perfecta Mefar 2000 ampula+maska

Perfecta Mefar 2000 ampula+maska je razdaljna maska namenjena predvsem zdravljenju bolezni dihal spodnjega dela. Perfecta Mefar 2000 ampula+maska je razdaljna maska namenjena predvsem zdravljenju bolezni dihal spodnjega dela.
23954 23954

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Perfecta Mefar 2000 ampula+maska je razdaljna maska namenjena predvsem zdravljenju bolezni dihal spodnjega dela.

Izdelek je narejen iz mehkejšega silikona, ki se odlično prilega obrazim linijam in tako onemogoča izgubo zdravila med samim postopkom inhalacije.
Zdravilo tako med samim inhaliranjem doseže najgloblje predele spodnjih dihal ter tako zagotovi hitro in učinkovito terapijo in zdravljenje.

Perfecta Mefar 2000 maska omogoča aerosolno terapijo, ki jo laho uporabljajo tako najmlajši kot tudi odrasli. Zaradi odlične izvedbe izdelka in minimalističnih izgub terapija z Perfecta Mefar 2000 masko traja le dobri dve minuti.

Perfecta maska je izdelana iz kvalitetnega silikona, ki je dragocen, anti alergičen in mehak material, prijeten pri dotiku, tako, da pacient lažje in z veseljem sprejema zdravljenje z aerosol terapijo.

Perfecta je ustna maska pri odraslih

Pri odraslih maska Perfecta pokriva le usta, nos pa ostaja zunaj in se dotika zunanjega roba maske. Za večjo učinkovitost terapije mora pacient vdihniti skozi  usta in izdihniti skozi nos.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja