Perskindol active Classic gel, 100 mL (6 za ceno 5)

Dvojno delovanje: hlajenje / ogrevanje Dvojno delovanje: hlajenje / ogrevanje
541991 15633
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

PERSKINDOL Active Gel je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov.
 
Dvojno delovanje: hlajenje / ogrevanje

Opozorila

Ni za obkladke.
Ne uporabljajte pri ranah ali pri poškodovani koži.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Preprečite stik z očmi.

Več o produktu >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Gre za vzdrževanje zaupanja vase, in sicer po naslednjem načelu: Le sebi sem lahko vedno zvest, drugim le včasih. V tej delavnici naj bi se šolar naučil zaupati vase in v modrost lastnega organizma, ki ga na povsem naraven način usmerja k ustreznim rešitvam zastavljenih problemov. Gestalt ta način opisuje kot samouravnavanje, ki naj ga udeleženci tega projekta spoznajo ob koncu prvega leta druženja. Kljub temu, da je že prepoznal obrise mentorjevega pristopa, ki se v marsičem razlikuje od odzivov drugih odraslih, šolar ne potrebuje teoretičnih pojasnilo gestaltnih načelih. Spozna naj pa, da je njegova prvenstvena dolžnost ostati zvest sebi ter zaupati vase in v modrost organizma.

Mentor naj šolarju ob risbi na plakatu pojasni krivuljo samouravnavanja z opisom zadovoljevanja potrebe po hrani. Pri tem naj bo prepričljiv, da bo šolar asimiliral to krivuljo in si jo nazorno vtisnil v spomin, saj jo bo v življenju uporabil vsakič, ko bo v zagati preverjal trenutno polje dogajanja. Takrat se bo vprašal: Kaj se dogaja tukaj in zdaj? Če bo imel krivuljo jasno pred očmi, bo brez težav določil, na kateri stopnji se trenutno nahaja in kaj naj ta trenutek stori, da se ne bi znašel v zastoju.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vifor SA Vifor SA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja