Pharmox PEA (palmitoiletanolamid) za pse in mačke, 60 kapsul

Pharmox PEA (palmitoiletanolamid) za pse in mačke je inovativno dopolnilo vsakodnevni mačji ali pasji prehrani in je primerno predvsem za tretma številnih težav z občutenjem bolečine. Pharmox PEA (palmitoiletanolamid) za pse in mačke je inovativno dopolnilo vsakodnevni mačji ali pasji prehrani in je primerno predvsem za tretma številnih težav z občutenjem bolečine.
918571 15812

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Pharmox PEA (palmitoiletanolamid) za pse in mačke je inovativno dopolnilo vsakodnevni mačji ali pasji prehrani in je primerno predvsem za tretma številnih težav z občutenjem bolečine.

PEA ali palmitoiletanolamid spada v skupino endokanabinoidoom podobnih snovi (to pa so snovi, ki se pridobivajo iz konoplje). Uporaba izdelka je varna tudi v segmentu veterinarskih izdelkov in se uporablja za podobne namene kot pri humani uporabi.

PEA ima lahko široko spektralni učinek, zato ga številni uporabniki uporabljajo s pridom tudi na svojih štirinožnih prijateljih.

Artritis, alergije in posledični zapleti, bolečina ob vnetju ušesa, zaščita celic in še bi lahko naštevali, vse to je mogoče reševatu tudi s pomočjo kvalitetnih prehranskih dopolnil.

Odmerjanje kapsul Pharmox

Kapsule uporbite tako, da jih aplicirate skupaj s pasjo/mačjo prehrano ali pa vsebino kapsule potresetepo prehrani vašega psa oziroma mačka.

Odmerjanje mačkam:

Mačkam z cca 3 kg telesne teže odmerite po četrtinko same kapsule, v kolikor je mačka težja od 3 kg pa naj bo odmerek polovico kapsule na dan.

Odmerjanje psom:

Psu do 10 kilogramov telesne teže odmerite po 1 kapsulo, pri teži med10 in 25 kilogrami naj bo odmerek 2 kapsuli in pri teži nad 25 kg naj bo odmerek 3 kapsule Pharmox PEA.

Odmerjanje naj trajajo dokler se stanje ne izboljša. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

2. polje - NAČIN POVEZANOSTI: Kakšna je medsebojna vsebinska povezanost učnih predmetov? Kateremu predmetu pripisuješ največji pomen za razvoj osebnosti? Kdo oz. kaj vas povezuje v razred: razrednik ali izvenšolsko delo? Kako oblikujete medsebojno učno pomoč? Se učite v skupini? Delo je medskupinsko in se vsi skupaj dogovarjajo za odgovore.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmox Pharmox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja