Physiodose nosni aspirator - komplet

Za učinkovito, enostavno in varno odstranjevanje sluzi iz nosu. Za učinkovito, enostavno in varno odstranjevanje sluzi iz nosu.
506842 867

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 22. 10. 2014 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Nosni aspirator za učinkovito, enostavno in varno odstranjevanje sluzi iz nosu pri dojenčkih in otrocih

UPORABA

Dojenčki do prvega leta starosti dihajo samo skozi nos in niso sposobni sami izpihati sluzi. Izločena sluz v nosku dojenčku otežuje dihanje. Z nosnim aspiratorjem na vdih boste lahko otroku pomagali odstraniti sluz iz noska. Očiščene in prehodne nosnice omogočijo dojenčku miren spanec in lažje dojenje.

Nastavek za nos je nelomljiv, lahko se sterilizira in uporablja neomejeno dolgo. Ima zaobljeno obliko, ki se nežno prilega otrokovi nosnici in je ne poškoduje.
Med nastavek za nos in lovilec sluzi aspiratorja vstavimo kos vate, ki zadrži dojenčkovo sluz in jo po uporabi enostavno zavržemo.

Ergonomska oblika aspiratorja omogoča enostavno rokovanje. Ustnik enostavno vstavimo v usta in stisnemo z zobmi. Z vdihom sluz nežno posesamo v lovilec sluzi. Pred uporabo preberite navodila za uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženske težave v spolnosti

Anorgazmija
Če imate veselje do spolnosti, a redko ali nikoli ne doživite orgazma, je priporočljivo, da se dobro informirate.

Veliko ženskam samo spolni odnos ne zadošča za doživetje orgazma. To ni motnja, ampak le vprašanje tehnike, potrpljenja in partnerjeve sposobnosti vživljanja. Partner naj vam klitoris pred ali po spolnem odnosu dodatno stimulira. Najboljše je, če ga vi pri tem vodite, kot vam najbolj ustreza. Tako boste tudi vi doživeli orgazem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gilbert Gilbert
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja