x
Vse kategorije
Nasovital  sistem za izpiranje nosu set za otroke
Nasovital sistem za izpiranje nosu set za otroke
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Nasovital sistem za izpiranje nosu set za otroke

Proizvajalec: Nasopure
Nasovital sistem za izpiranje nosu nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi, ki je morebiti gosta ter lepljiva ter onemogoča normalno dihanje.
Cena: 18,96 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Nasovital sistem za izpiranje nosu nudi učinkovito in enostavno čiščenje dihalnih poti ter izločanje sluzi, ki je morebiti gosta ter lepljiva ter onemogoča normalno dihanje.
Nasovital sistem za otroke je sestavljen tako, da lahko za izpiranje uporabimo ustrezne količine raztopine - zato so tudi priložene plastenke primerne za otroški nosek (1x1 deciliter)
Higiena nosne votline je izredno pomembna predvsem pri vseh tistih, ki imajo težave z dihali, astmatiki, vsi ki pogosto zbolevajo za prehladom, vnetjem ali podobnimi infekcijami dihalnega sistema.

Učinkovito lajša tudi probleme s smrčanjem in alergijami - prav nosna votlina in njena higiena pripomore do lažjega vsakdana vsem tistim, ki imajo velike probleme z že omenjenimi težavami - in le-te lahko uspešno rešujemo z Nasovital sistemom za ispiranje in nosno higieno.

Patentirana zasnova Nasovital sistema vam je v veliko pomoč pri vzdrževanju nosne higiene saj omogoča popolen nadzor na pretokom pripravljene raztopine in tudi močjo curka, s pomočjo katerega učinkovito in hitro izperemo nosno votlino. Izdelek je zasnovan tako, da ni potrebno posebej upogibati glave za normalno aplikacijo s sistemom Nasovital - zadostuje že povsem naravna lega!

Nasovital sistem izpiranja je primeren za vse starostne skupine - od najmlajših pa vse do najstarejših.

Set vsebuje

1 plastenki z volumnom 1 decilitra - plastenke so namenjene uporabi otrokom, saj je njihov volumen primeren za manjše količine raztopine za izpiranje nosne votline.
10 vrečk s soljo, namenjeno za pripravo Nasovital raztopine za izpiranje.

Kako uporabljamo Nasovital sistem:

Nega nosu z Nasovital sistemom za izpiranje in higieno nosne votline je preprosta. Video predstavitev si lahko ogledate na povezavi pod sliko!
Nasovital sistem pripravimo s pomočjo Swis Stix soli - pripravimo raztopino, sol raztopimo in nežno vstavimo ustje izdelka Nasovital v nosno votlino in Nasovital sistem stisnemo do te mere, da tekočina prične iztekati iz druge nosnice. Postopek izvajamo 1 krat dnevno in sicer toliko časa, da popolnoma odstranimo tujke in nečistoče iz nosne votline. Če otrok ne prenese samega izpiranja se o tovrstnem načinu posvetujte z zdravnikom ali terapevtom.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.