Phyt’s rdečilo za ustnice Rose satin, 4,1 g

Lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh.<br><br><span class="modro"><strong>Pozor: </strong>odtenek izdelka je viden na povezavi pod sliko izdelka</span><br> Lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh.

Pozor: odtenek izdelka je viden na povezavi pod sliko izdelka
478920 4842

Ocene in mnenja

Opis

ščiti, hrani

100 % rastlinskih sestavin je biološko pridelanih
56 % vseh sestavin je biološko pridelanih
100 % vseh sestavin je naravnega izvora

Naravni biserni lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh. Zahvaljujoč harmoniji rastlinskih olj in voskov so ustnice obenem tudi nahranjene in zaščitene.

Vsebuje

¦ Jojobino* in sončnično* olje: bogata z vitaminom E in maščobnimi kislinami temeljito navlažita ustnice in preprečujeta njihovo izsušitev.
¦ Čebelji, carnaubin* candelille vosek: hranijo.
¦ Naravni pigmenti mineralnega izvora: dajejo barvo in biserni sijaj.
¦ Rastlinski tokoferol: iz vitamina E, antioksidanta, za zaščito, mehkejše ustnice in proti staranju .

Rdečila so na voljo v devetih barvnih odtenkih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Le tako se bo naučil sprejemati odgovornost za lasten način čustvenega odzivanja.
Zaradi oviranja čustvenega odzivanja doživlja šolar stik s seboj in z okoljem kot ogrožajoč. Vzgoja naj bi pomenila vzpostavljanje tega stika, da bi šolar sam našel sebi ustrezne odzive na izzive okolja. Motnja se kaže že pri pretirani vsiljivosti vedenjskih vzorcev odraslih, ki naj bi jih šolar prevzel po načelu »mora se« in »treba je«, ko sam ne zmore več oblikovati lastnih odzivov. Po opičje posnema vzorce odraslih, da si pridobi njihovo zaupanje. V očeh odraslih je sicer »priden«, vendar ima izprane možgane. Tak šolar ni v nesoglasju z okoljem, pač pa s seboj, saj mora nenehno dušiti lastne notranje pobude. S tem odtujuje del lastne osebnosti in se nehote uči postajati razdvojen v sebi. V njem nastaja notranja napetost, saj ga odrasli silijo, da gleda z njihovimi očmi, posluša z njihovimi ušesi, govori z njihovimi usti in razmišlja z njihovo pametjo. Postaja miselno neokreten in tog, kot da je v srednjeveškem oklepu, da bi se z njim branil pred življenjem. »Oklep« tesnobe pa se največkrat kaže kot težava z dihanjem, hlastanjem po zraku, tiščanjem v prsih itd.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja