Phyt's senčilo za veke sivi odtenek (gris), 6 mL

Senčilo je brez koncervansov ali drugih aditivov.<br><br><span class="modro"><strong>Opozorilo:</strong> vsi odtenki so vidni na povezavi pod sliko izdelka</span><br> Senčilo je brez koncervansov ali drugih aditivov.

Opozorilo: vsi odtenki so vidni na povezavi pod sliko izdelka
11182 11182

Ocene in mnenja

Opis

Eksplozija barv, ki izvira iz visoke vsebnosti pigmentov mineralnega izvora ter biserovnine. Skupaj zagotavljata intenzivnost barve in biserni efekt s sijajem.
Biserni koncentrat daje vekam bleščeč sijaj.
Senčilo je brez koncervansov ali drugih aditivov.

Prednosti

20-25% vseh sestavin je biološko pridelanih
100% vseh sestavin je naravnega izvora

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

?To oviranje se nanaša na šolarja, ki od socialnega okolja ne dobi ustreznih čustvenih pobud, oz. mu to okolje ne dovoljuje čustvenega odzivanja na dogajanja, čeprav so bistveni del socialnega odnosa prav čustva. Medčloveški odnosi so vezani na čustveno dogajanje in terjajo skladnost čustvenega in izpovednega izražanja, sicer je sporazumevanje neprepričljivo. Žal pa je telesno in čustveno izražanje v naši kulturi močno filtrirano, kar se kaže tudi v vzgojnih vzorcih, ki jih odrasli ponujamo ali vsiljujerno otrokom in šolarjem. Že od otroštva jih npr. učimo zadrževati jezo, strah, žalost, bolečino, ljubosumje itd. Tudi veselja in hrepenenj naj šolar ne bi kazal preveč naravnost. Ob takem oviranju se pri šolarju pogosto pojavijo motnje zdravja, čustvovanja ali vedenja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja