Pic thermogel Extra Comfort velikosti 10 x 26 cm

<p>Primerna za bolečine v križu, za mi&scaron;ične in želodčne bolečine.</p>

Primerna za bolečine v križu, za mišične in želodčne bolečine.

486191 10665

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
PiC Thermogel vam omogoča HLADILNO in TOPLOTNO terapijo. 
 
ThermoGel za delovanje uporablja naravno, terapevtsko moč toplote in hlajenja na enostaven ter udoben način. ThermoGel lahko uporabimo večkrat in je primerna alternativa vrečkam za led in termoforjem. 

Hladilna terapija

Primerna za manjše rane, poškodbe (nategnjene mišice, izvini, izpahi), opekline, glavobole, zobobole, manjše krvavitve, manjša vnetja kože. Prav tako uporabna ob piku meduze, pikom žuželk, piku koprive in podobno ter opeklinam od sonca: kožna povrhnjica se hitro ohladi, zmanjša krvni obtok, kar povzroči razširitev alergen po telesu.

Toplotna terapija

Primerna za bolečine v križu, išias, mišične in želodčne bolečine (vključno za bolečine zaradi slabe prebave), bolečine v sklepih in revmatične bolečine.

Kako se uporablja?

Zahvaljujoč mehki strukturi, lahko ThermoGel položite neposredno na kožo na območje, ki ga boste zdravili.Za HLADNO TERAPIJO položite ThermoGel v hladilnik za 2 uri. V primeru TOPLOTNE TERAPIJE, položite ThermoGel v vročo vodo (z maksimalno 60°C), ali pa ga položite v primerno posodo in dajte v  mikrovalovno pečico za približno 6 min (maksimalno 300 vatov).  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v peti

Posebna opozorila
Plantarni fasciitis je najpogostejši vzrok boleče pete. Pojavi se predvsem pri osebah s prekomerno telesno težo in osebah, ki veliko hodijo. Pogosto je posledica napora, včasih tudi revmatoidnega artritisa. Na otip je bolečina prisotna v centralnem delu, anteriorno na peto. Bolečina je najmočnejša pri vstajanju iz postelje ali pa po naporu. Pri polovici bolnikov je na rentgenski sliki mogoče videti razraščeno kost - ostro ge ali spina calcanei, ki pa jo je opaziti tudi pri 15 % asimptomatskih ljudi. Bolečine v blazini ci pete: bolečina je prisotna bolj posteriorno kot bolečina pri plantarnem fasciitisu. Zdravimo jo z zmanjšanjem obremenitve, uporabo blazinice ali čašice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pic Pic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja