Planters micelarni gel za okoli oči s pH 7.2 , 50 mL

<strong>Planters micelarni gel za okoli oči je vrhunski micelarni losjon, s povsem koži prijazno pH vrednostjo. </strong> Planters micelarni gel za okoli oči je vrhunski micelarni losjon, s povsem koži prijazno pH vrednostjo.
28103 28103

Ocene in mnenja

Opis

Planters micelarni gel za okoli oči je vrhunski micelarni losjon, s povsem koži prijazno pH vrednostjo. Tako gel ne spremeni normalne kožne zaščitne bariere ter opralvja le svojo regenerativno ter čistilno funkcijo.

Planters micelarni gel za okoli oči je namenjen nežnemu čiščenju ter intenzivnemu odstranjevanju vseh nečistoč, ki so posledica nanosov ličil in drugih kozmetičnih sredstev, kiso namenjena dekorativi.

Planters micelarni gel za okoli oči kožo okoli oči intenzivno navlaži, neguje ter globinsko zgladi; njen nevtralen pH ne iritira kožne povrhnjice, zato je gel sredstvo primerno za negovanje tudi najbolj občutljivih tipov kože obraza.

Planters micelarni gel za okoli oči vsebuje

Nepozebnik, kamilico, plavico in aloe vero barbadensis.

Uporaba Planters micelarnega gel aza okoli oči

Planters micelarni gel za okoli oči nanesite kot čistilno sredstvo na vatirano blazinico, ki je namenjena čiščenju in regeneraciji vseh predelov obraza, še posebej pa je namenjen negovanju ter odstranjevanju nečistoč na predelih kože ob očeh.

Izpiranje z vodo po negovanju s tem vrhunskim micelarnim gelom ni potrebno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja