Po-Ho inhalator in olje - velik set

<p>Poskrbite za proste dihalne poti.</p>

Poskrbite za proste dihalne poti.

2022-04-18 12,96 €
214906 16

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tadeja **** 18. 06. 2020 00:14
Odličen izdelek, ki nam še kako prav pride v hladnejših mesecih, kadar so naše dihalne poti (sluznic... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

V kompletu je prisoten inhalator, ki je namenjen nosnemu inhaliranju Po-Ho zeliščnega olja.Pred samo uporabo inhalatorja z inhalacijsko mešanico je venomer smiselno prebrati navodila za uporabo izdelka.

Navodila za uporabo inhalatorja Po-Ho

Po-ho inhalator pripravite tako, da vlijete v posodico do 2 decilitra vode s temperaturo cca 70 stopinj celzija. Temperatura vode naj ne bo previsoka, saj lahko v nasprotnem primeru ob začetku inhaliranja povzročite opekline na predelu obraza.

V spodnji del inhalatorja kanite do dve kapljici mešanice eteričnega olja, ki je priloženo kompletu. Rahlo pomešajte vsebino ter privijte zgornji nastavek plastičnega inhalatorja na spodnji del ter tako izhajajoče pare do maksimalno pet minut na enkrat vdihavajte skozi nos. V tem času bo večina eteričnega olja že izhlapela, voda se bo ohladila na približno 50 °c in učinka inhalacije ne bo več čutiti.

Priporočljivo je, da postopek ponovite, tako da v svežo vodo, segreto na 70 °C, ponovno kanete kapljico olja po-ho in inhalirate še pet minut.

Pri inhaliranju vdihavajte skozi nos in izdihavajte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5-10 minut, 2- do 3-krat dnevno.

Olja Po-Ho oz. drugih eteričnih olj ne smete kapati neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela kože okoli oči, saj izdelek zaide v sluznico ter povzroči nastajanje pekočega občutka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gripa

Mutacije virusa influence tipa A so odgovorne za velike epidemije, ki se pojavijo vsakih nekaj let. Tipa B in C sta manj pogosta in sta odgovorna za bolj omejene epidemije ter blažje primere gripe. Nastanka pandemij ni mogoče predvideti, ker se pojavljajo v zelo različnih razmakih. Najhujše pandemije so bile1889/90, 1918/19, 1957, 1968, 1977. Najhujša je bila 1918/19, ki je zahtevala 20 milijonov žrtev. Smrtnost pri gripi je približno 1 %. Najbolj ogroženi so starejši ljudje, dojenčki, nosečnice, bolniki z boleznimi srca, pljuč, rakavi bolniki, sladkorni bolniki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Po-Ho Po-Ho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov