Po-Ho inhalator in olje - velik set
Po-Ho inhalator in olje - velik set
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Po-Ho inhalator in olje - velik set

Proizvajalec: Po-Ho

Poskrbite za proste dihalne poti.

Cena: 13,35 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje, inhalator pripomoček
Vsebujeolje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

V kompletu je prisoten inhalator, ki je namenjen nosnemu inhaliranju Po-Ho zeliščnega olja.Pred samo uporabo inhalatorja z inhalacijsko mešanico je venomer smiselno prebrati navodila za uporabo izdelka.

Navodila za uporabo inhalatorja Po-Ho

Po-ho inhalator pripravite tako, da vlijete v posodico do 2 decilitra vode s temperaturo cca 70 stopinj celzija. Temperatura vode naj ne bo previsoka, saj lahko v nasprotnem primeru ob začetku inhaliranja povzročite opekline na predelu obraza.

V spodnji del inhalatorja kanite do dve kapljici mešanice eteričnega olja, ki je priloženo kompletu. Rahlo pomešajte vsebino ter privijte zgornji nastavek plastičnega inhalatorja na spodnji del ter tako izhajajoče pare do maksimalno pet minut na enkrat vdihavajte skozi nos. V tem času bo večina eteričnega olja že izhlapela, voda se bo ohladila na približno 50 °c in učinka inhalacije ne bo več čutiti.

Priporočljivo je, da postopek ponovite, tako da v svežo vodo, segreto na 70 °C, ponovno kanete kapljico olja po-ho in inhalirate še pet minut.

Pri inhaliranju vdihavajte skozi nos in izdihavajte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5-10 minut, 2- do 3-krat dnevno.

Olja Po-Ho oz. drugih eteričnih olj ne smete kapati neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela kože okoli oči, saj izdelek zaide v sluznico ter povzroči nastajanje pekočega občutka.

Ocene in mnenja

Tadeja; | 18. 06. 2020 00:14
Odlično
Odličen izdelek, ki nam še kako prav pride v hladnejših mesecih, kadar so naše dihalne poti (sluznica dihal), zaradi kurjenja, pomanjkanje vlage, suhe in tako dovzetne za bakterije in viruse. To seveda lahko preprečimo z preventivnimi inhalacijami. Super je tudi priloženo olje, ki pomaga redčiti sluz, posledično se izločki iz dihal lažje izločijo in skrajša se čas prebolevanja bolezni. Pri nas inhalator uporabljamo vsi v družini, po uporabi inhalator samo razkužimo. Top zadeva, definitivno priporočam.

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Gripa

Mutacije virusa influence tipa A so odgovorne za velike epidemije, ki se pojavijo vsakih nekaj let. Tipa B in C sta manj pogosta in sta odgovorna za bolj omejene epidemije ter blažje primere gripe. Nastanka pandemij ni mogoče predvideti, ker se pojavljajo v zelo različnih razmakih. Najhujše pandemije so bile1889/90, 1918/19, 1957, 1968, 1977. Najhujša je bila 1918/19, ki je zahtevala 20 milijonov žrtev. Smrtnost pri gripi je približno 1 %. Najbolj ogroženi so starejši ljudje, dojenčki, nosečnice, bolniki z boleznimi srca, pljuč, rakavi bolniki, sladkorni bolniki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Pic injekcijska brizga, 5 mL

0,23 €

PE rokavice, 100 kom

2,14 €

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,69 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje, inhalator pripomoček
Vsebujeolje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.