Po-ho žepni inhalator

Olajša in osveži dihanje skozi nos. Olajša in osveži dihanje skozi nos.
551830 94

Ocene in mnenja

Opis

Inhalator je priročen pripomoček, kadar želimo olajšati in osvežiti dihanje skozi nos. Njegova posebnost je v vsebovanem olju Po-Ho, ki je v celoti naravno.

Inhalator ne vsebuje kafre, njegov učinek je zato zmernejši, vonj pa prijeten in svež.

Sestava

Olje Po-Ho in tokoferil acetat (vitamin E), skupaj 1,35 g raztopine. Olje Po-Ho je pripravek rastlinskega izvora, ki vsebuje (po INCI): Mentha piperita (poprova meta), Eucalyptus globulus (evkaliptus), Juniperus communis (navadni brin), Limonene, Carum carvi (kumina), Foeniculum vulgare (navadni komarček), Linalool.

Uporaba

Odvijte pokrov inhalatorja in nežno vstavite konico inhalatorja v nosnico, drugo nosnico pa s prstom zatisnite in močno vdihnite. Enako ponovite tudi z drugo nosnico. Postopek lahko ponovite 3- do 4-krat dnevno.

Pomembno

Žepni inhalator Po-Ho je namenjen samo zunanji uporabi. Inhalatorja ne smete uporabljati pri otrocih, mlajših od 6 let, pri preobčutljivosti na katerokoli od sestavin ali pri nagnjenosti k alergijam. Uporaba inhalatorja ni priporočljiva pri suhi nosni sluznici. V takem primeru si jo lahko ovlažite s pomočjo fiziološke raztopine Nisita® ali mazila za nos Nisita®.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev iz nosu

Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Zdravnik bo s temeljito anamnezo poskušal ugotoviti vzrok krvavitve, nato pa bo s pregledom ugotovil mesto krvavitve in jo poskušal ustaviti. Nadalje bo tudi ocenil potrebo po nadaljnjih preiskavah, tj. npr. napotitvi v laboratorij zaradi ocene krvne slike in strjevanja krvi. Zdravnik bo tudi izmeril krvni tlak in če bo le-ta izrazito povišan, kar je lahko vzrok za krvavitev iz nosu, ga bo pričel zniževati z zdravili, toda najprej bo vedno skušal ustaviti krvavitev. Če pa bo tlak zaradi obsežnosti krvavitve znižan, bo pristopil k postopkom za nadomeščanje tekočine in bo poskrbel za napotitev v bolnišnico.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Po-Ho Po-Ho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja