Polar frost roll on, 75 mL

<p>Nov izdelek na področju terapije bolečine, ki temelji na naravnih sestavinah.</p>

Nov izdelek na področju terapije bolečine, ki temelji na naravnih sestavinah.

592021 6674

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Polar Frost gel je nov izdelek na področju terapije mišičnih težav, ki temelji na naravnih sestavinah, kot so mentol ter učinkovine iz Aloa vere. Učinkuje na podlagi hlajenja in regenerativnih učinkov.
 
Hladilni učinek mentola je znan že dolgo, Aloe vera pa s svojimi ugodnimi učinki na rane in kožo nasploh podpira ter še izboljša delovanje gela Polar Frost.
 
Zaradi teh lastnosti je gel najbolj primeren za uporabo pri poškodbah mehkih tkiv; tako pri terapiji akutne kot tudi kronične bolečine, pa tudi pri poškodbah, povezanih s športno aktivnostjo.
 
Bolečino v mišičnem tkivu pogosto spremljajo zatekanje, vnetje in občutek napetosti v tkivu, kar je potrebno čim hitreje rešiti.

Sestava gela

voda, etanol, mentol, karbomer, trietanolamin, propilen glikol, ekstrakt Aloa vere, silicijev dioksid, metilparaben, propilparaben
 
Roll on in hladilni sprej imata podobne sestavine.
 
Zaradi naravnih sestavin je Polar Frost gel varen za uporabo tudi v dobi nosečnosti in dojenja, primeren pa je tudi za otroke ter starejše.
Nima znanih stranskih učinkov.
 
Produkt se lahko uporablja tudi v kombinaciji z drugimi zdravili.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v kolenu

Bolečino si lajšamo s hladnimi oblogami in/ali z masažo z ledom (kriomasaža). Hladne obloge (lahko v obliki ohlajenih gelov) položimo nad področje, ki nas boli in je oteklo, vendar nikoli neposredno na kožo. Pod oblogo položimo tanko tkanino. Pri kriomasaži z ledom po koži ves čas krožimo, da ne pride do omrzlin. Trajanje masaže je običajno 5 minut, oziroma dokler koža ne postane rdeča. Hlajenje izvajamo vsaj pet- do šestkrat dnevno, pogosteje v prvih dneh po poškodbi. Pomembno je, da začnemo shlajenjem čimprej, najbolje takoj po poškodbi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede