x
Vse kategorije
Powersept dodatna doza, 200 mL
Powersept dodatna doza, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
4.2 5

Powersept dodatna doza, 200 mL

Proizvajalec: PowerSept
Powersept proti glivicam je sedaj dostopno še v bolj ugodnem pakiranju brez priložene pršilke (če ste to že kupili pri prvem nakupu izdelka Powersept).
Cena: 16,21 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaglivice na nohtih
Namenrazkuževanje

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

ANDREJ*** | 20. 04. 2015 02:00
/
   Leta sem se boril z gljivicami na nogi oz. na noht na palcu, probal sem vse mogoče zadeve, z PowerSeptom sem zadevo uredil v nekaj meseceih, kar mi prej leta ni uspelo. Odlična zadeva, iskreno priporočam. Andrej, Sp. Idrija.
Devis*** | 6. 11. 2015 01:00
/
Zelo zadovoljen
Ni predrag!
" multiuporabno sredstvo! "
priporocam za dezinfekcijo in hitrejse celjenje ran...
Nobene pripombe!
Erika*** | 8. 09. 2016 02:00
/
Pozdravljeni,

moram reci, da se mi je stanje po uporabi Powersept-a po dvomesečni tretmaju nekoliko izboljšalo ( ni več srbenja, poškodovane kože ob nohtih in med prsti..), glede na to, da sem  v preteklosti uporabljaja že nič koliko drugih izdelkov.  Z uporabo Powersept-a bom še nadaljevala.

Lp, Erika
Kaja*** | 16. 01. 2019 20:46
Odličen za vsako tegobo
Powersept je krasno pršilo, uporabno za veliko težav. Enkratno razkužuje, pri krvavečih ranah pomaga hitreje zaustaviti krvavitev in ob redni uporabi opazno hitreje pomaga pri celjenj ran. Odličen je, kadar nas začne "praskati" v grlu - enostavno pošpricate v grlo in težava izgine, saj uničuje bakterije, zaradi katerih vnetje nastane. Okus je sicer zelo ogaben - grenak, ampak res pomaga. Pogrešam samo kakšen dodaten nastavek, za lažje doseganje grla (kot ga ima na primer Angal). Dobro se obnose tudi pri mozoljih.
Milivoj*** | 22. 08. 2020 23:08
tureli 35,renče
Prejel sem vse izdelke. Reklamiral sem powersept dodatno dozo, ker je embalaža nabrekla in puščala. Po razgovoru sem posredoval potrebne fotografije ,ki dokazujejo napako in se dogovoril za reklamacijo.Že v razgovoru je bilo čutiti da jih reklamacija ne zanima ker so  krivdo valili name.Ker po enem mesecu še ni bilo rešitve  sem jih poklical in povprašal kaj sedaj.Izmikali so se njihovim obveznostim do kupca in mi predlagali da naj kar jaz rešujem problem z proizvajalcem oz .zastopnikom.To sem tudi storil in dobil nov proizvod v 3 dneh brez nobenih problemov.

Dobil sem občutek da jih kupec in njegove pravice ne zanimajo več, ko denar enkrat prejmejo.
lp

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv v priponki

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Powersept proti glivicam je sedaj dostopno še v bolj ugodnem pakiranju brez priložene pršilke (če ste to že kupili pri prvem nakupu izdelka Powersept).

Powersept proti glivicam je dezinfekcijsko sredstvo v tekoči obliki namenjeno dezinfekciji in zaščiti pred delovanjem glivic na rokah/nogah. Dodatna doza je namenjena tistim osebam, ki so že uporabljale izdelek Powersept proti glivicam, so z njim seznanjene in potrebujejo le dodatno patentirano Powersept tekočino.

Powersept tekočina proti glivicam bazira na vodikovem peroksidu, ki je učinkovita rešitev proti neželjenim glivicam ter njenim posledicam. Powersept-a po nanosu na površino ni potrebno izpirati, le počakamo, da se tekočina na površini nanešenega dela posuši.

Vodokov peroksid je molekula na videz podobna molekuli vode, ob enem pa strupena za glivice ter vse mikroorganizme na površini kože. Peroksid namreč prične razpadati in pri tem tvori radikalske zvrsti, ki so za tovrstne mikroorganizme toksične in ima zato posledično učinkovit širokospektralen učinek.
Mikroorganizme uničuje tako, da se veže na njihovo celično membrano in jo raztrga, veže pa se tudi na encime in povzroči denaturacijo ter tako onesposobi energetski vir celice.

Nasvet farmacevta
Z dezinfekcijskim sredstvom Powersept razkužite žarišče, vendar ne samo to, razkužite tudi vašo obutev.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaglivice na nohtih
Namenrazkuževanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.