Prehransko dopolnilo Zlate rozge, 50 mL

<p>Prehransko dopolnilo Zlate rozge lahko ugodno in blagodejno deluje na organizem.</p>

Prehransko dopolnilo Zlate rozge lahko ugodno in blagodejno deluje na organizem.

541389 15479

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Namen

Prehransko dopolnilo Zlate rozge ugodno in blagodejno deluje in vpliva na pomemben aspekt organizma. Ustrezno delovanje sečnih poti predstavlja velik pomen, saj le tako preprečimo težave, neprijetne občutke, urinarne težave, zaplete s sečili ipd. (Zlata rozga - On hold Botanicals)

Način uporabe

Vzemite  3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.

Sestava

Zlata rozga; (lat. Solidago Virgaurea herba)

Škrlatna ehinaceja; (lat. Echinacea Purpurea herba)

Malinjak; (lat. Rubus Idaeus folium)

Jesenska vresa; (lat. Calluna Vulgaris herba)

Krvomočnica; (lat. Geranium Robertianum herba)

Navadna plahtica; (lat. Alchemilla Xanthoclora herba)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Šolarjem ne manjka izvirnih zamisli, saj (še) niso tako obremenjeni s tujimi vedenjskimi vzorci in pri spletanju nenavadnih asociacij premorejo več svobode kot odrasli, le premalo smo pozorni nanje. Meni je domišljijo buril Karl May, danes jo šolarjem buri Harry Potter s svojimi dogodivščinami. Šolarjev pač ni strah drznosti lastnih misli, saj se iz njih kasneje oblikujejo uresničljive sanje izumiteljev, umetnikov in iznajdljivih posameznikov, če so le v njih vizija, pogum in vztrajnost. Brez teh lastnosti ni razvoja in življenje posameznika teče po tirih, ki mu jih določijo drugi, kajti:

Da bi šolar razvijal sposobnost lastne predstave o prihodnosti, mora znati doživljati, saj gre za lastnost duha, ne razuma. Doživljanje pa je v šolskih letih še vedno vezano na domišljijske predstave, v katere šolar vpleta trenutno resnično dogajanje, ki mu s tem daje povsem nove razsežnosti. Od tod šolarjev občutek za ritem, gib, glasbo, obliko, lik in barvo. To je pred sto leti dobro vedel ameriški književnik in humorist Mark Twain, ki je s pripovedmi o neprekosljivih navihancih, kot sta bila Tom Sawyer in Huckleberry Finn, spodbujal in še vedno spodbuja šolarje k ustvarjalni domišljiji. To vedo tudi pedagogi waldorfskih šol, ki pouk umetnosti vključujejo v učno snov, da bi telo in razum postala dostopnejša duhovnosti oz. duhovnost dostopnejša telesu in umu.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov