Premium Asta Omega-3, 250 mL

<p>Premium Asta Omega-3 je inovativna vrhunska tekočina, ki je obogatena z omega ma&scaron;čobami, ki so zastopane v najvi&scaron;jih koncentracijskih vrednostih. Olju je dodan &scaron;e astaksantin z namenom antioksidativne za&scaron;čite, kar omogoča najnižji nivo morebitne oksidacije.</p>

Premium Asta Omega-3 je inovativna vrhunska tekočina, ki je obogatena z omega maščobami, ki so zastopane v najvišjih koncentracijskih vrednostih. Olju je dodan še astaksantin z namenom antioksidativne zaščite, kar omogoča najnižji nivo morebitne oksidacije.

934801 24967

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Premium Asta Omega-3 je inovativna vrhunska tekočina, ki je obogatena z omega maščobami, ki so zastopane v najvišjih koncentracijskih vrednostih. Olju je dodan še astaksantin z namenom antioksidativne zaščite, kar omogoča najnižji nivo morebitne oksidacije.

Vsebnost in sestava trigliceridov je ohranjena, saj le tako dosežemo najboljšo biološko uporabnost omega3 maščobnih kislin.

Prehransko dopolnilo Premium Asta Omega-3 tako vsebuje
2.750 mg Omega-3 maščobnih kislin

- od tega pa:
1.150 mg EPK
1.000 mg DHK

Čisti trajnostni vir EPK in DHK za vso družino, ki ga omogoči nakup izdelka Premium Asta Omega-3.

Prednosti Premium Asta Omega-3 tekočine

  • ne povzroča neprijetnega refluksa
  • primerno za odrasle kot tudi za otroke
  • vsebuje visoko vsebnost EPA in DHK
  • je prijetnega okusa

Kako uporabiti prehransko dopolnilo Premium Asta Omega-3

Odrasli: odmerite po 1 jedilno žlico na dan, kar ustreza 10 mL tekočine

Otroci: odmeri naj se po 5 mL tekočine, kar ustreza 5 mL raztopine ali ena čajna žlička prehranskega dopolnila. 

Olje na se uživa predvsem samostojno, saj prijeten okus po limoni omogoča enostavno ter prijetnejše zaužitje ribjega olja. Izdelek namreč ne povzroča nepriejtnega refluksa, prav tako pa po zaužitju ni neprijetnega vonja po ribah.

Premium Asta-O3 olje je pripravljeno iz sveže ulovljenih rib, ribe pa so ulovljene v čistih in mrzlih arktičnih vodah. Ravno čisto okolje omogoča izredno čistost tekočine, posledično pa tudi prijeten in iznračzit okus. Esenca limone je izrazito prijetna in komplementarna z oljem.

Omega-3 olje vsebuje

DHK in EPA omega maščobe, ki pripomorejo k efektivnemu delovanju srca.

DHK ima pomembno vlogo pri funkciji vida, ob enem pa pripomore tudi k ohranjanju vida.

DHA je pomebna predvsem v času dojenja, nosečnosti, velik pomen pa se tej molekuli pripisuje predvsem za namene hitrega rin pravilnega azvoja možganov in razvoja vida.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubiosa Eubiosa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov