Proculin Tears Advance kapljice za oči, 10 mL

Proculin Tears Advance kapljice za oči so namenjene intenzivni negi očesnega zrkla, oči intenzivn vlažijo ter jih regenerirajo. Lastnost kapljic je predvsem, da olajšajo pekoč in dražeč občutek v očeh. Proculin Tears Advance kapljice za oči so namenjene intenzivni negi očesnega zrkla, oči intenzivn vlažijo ter jih regenerirajo. Lastnost kapljic je predvsem, da olajšajo pekoč in dražeč občutek v očeh.
931586 21617

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Proculin Tears Advance kapljice za oči so namenjene intenzivni negi očesnega zrkla, oči intenzivn vlažijo ter jih regenerirajo. Lastnost kapljic je predvsem, da olajšajo pekoč in dražeč občutek v očeh.

Izdelek vsebuje predvsem Natrijev hialuronat, ki izbolša mukoadhezivne lastnosti, izboljšuje stabilnost očesnega filma ter regenerira površino očesa samega. Vodni destilati fito pripravkov pa delujejo na površino očesa intenzivno pomirjajoče.

Kapljice so primerne predvsem

- kadar je oko pekoče in občutite neprijeten občutek

- kadar je težava prekomerna suhost očesnega zrkla

- kadar čutite nelagodje v očesu

- kadar alergen draži vaše oko

- če uporabljate očesne lečke

Prednost kapljic Proculin Tears Advance je predvsem intenzivno vlaženje očesnega zrkla, ohranjanje ustreznega pH solzne tekočine, ter pomirjajoče delovanje.

Pomirjajoče delovanje kapljic lahko pripišemo predvsem dodatku natrijevega hialuronata, ki poskrbi za intenzivno vlaženje očesne površine. Ginkov ekstrakt v obliki destilata ter ekstrakti borovnice, Gutu kole in navadnega komarčka delujejo sinergistično ter dodatno pomirjajoče.

Navodila za uporabo Proculin Tears Advance kapljic

Kapljice so primerne za uporabo vsem, ki nosijo kontaktne lečke. Uporabite jih lahko tudi večkrat na dan oziroma po potrebi.

Uporaba: odstranite varovalo izdelka ter odstranite pokrovček ter pričnite z uporabo. V vsako očesno zrklo kanite po 1-2 kapljici raztopine. Ko prenehate z uporabo izdelek čvrsto zaprite. Med samo uporabo kapljic se ne dotikajte površine očesa, saj lahko tako kontaminirate nanašalnik ali nemara celo poškodujete očesno zrklo.

Pomembna opozorila

Izdelek nujno zavrzite v roku 6 mesecev po prvem odprtju izdelka. Izdelka nikoli ne uporalbjajte po potečenem roku uporabnosti.

Kapljice so primerne tudi za otroke v primeru, da tako svetuje zdravnik. V kolikor je izdelek poškodovan le-tega ne uporabljajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alkaloid Alkaloid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov