PROfertil female, 28 tablet in 28 kapsul

<strong>PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti.</strong> PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti.
522015 6891
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti, hkrati pa zagotavlja zadostno preskrbo s hranili, ki so potrebna za razvoj na začetku nosečnosti.

Namenjen je ženskam, ki želijo zanositi, a se soočajo z motnjami.

PROfertil female je edini tovrsten izdelek s klinično študijo.

Prehranski izdelek je namenjen dopolnjevanju s folno kislino, selenom, vitaminom E, omega maščobami ter nekaterimi rastlinskimi izvlečki. Prehransko dopolnilo zadosti potrebam obdobja na začetku nosečnosti.

Uporaba PROfertil female dopolnila

1 mehka kapsula in 1 tableta dnevno z ali po obroku z nekaj tekočine. Najbolje ju je jemati hkrati. Uporabljati med pripravo na nosečnost in do konca prvega trimesečja zaželene nosečnosti. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Ob dodatnih vprašanjih priporočamo posvet z zdravnikom.

Pogoste težave, kjer je nujna samopomoč in ustrezna rešitev problematike s pomočjo zdravnika ali s samozdravljenjem.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Neploden že vsak šesti par!

Večina parov kar kmalu dobi otroka. Za nekatere pa zanositev ni tako preprosta in število parov, ki se srečuje z neplodnostjo, narašča. Neplodnost je resna težava sodobne družbe, saj je v...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zakon

Zakaj zakon ohranja zdravje?
Del razlage je očiten: polno družinsko življenje podpira bolj zdrave oblike življenja. To dokazujejo številne raziskave: poročeni moški redkeje kadijo in manj (kot ločeni ali ovdoveli), se manj pogosto opijajo, imajo nižje vrednosti krvnega tlaka in holesterola, redkeje trpijo za hudim stresom in so telesno aktivnejši kot samski moški.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lenus Pharma Lenus Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov