Lanaform Flex it black večnamenska podporna blazina s spominsko peno

Flex je večnamensko uporabna blazina, ki se s pomočjo visokoelastične spominske pene popolnoma prilagodi obliki glave in vratu. Flex je večnamensko uporabna blazina, ki se s pomočjo visokoelastične spominske pene popolnoma prilagodi obliki glave in vratu.
12123 12123

Ocene in mnenja

Opis

Flex je večnamensko uporabna blazina, ki se s pomočjo visokoelastične spominske pene popolnoma prilagodi obliki glave in vratu, daje ortopedsko podporo in optimalno sprostitev mišic. Služi lahko kot podporna blazina za vašega dojenčka, podpora za hrbtenico, ko sedimo….Uporabljamo jo lahko kadarkoli in kjerkoli; ko sedimo, ležimo, v avtu, doma ali na dopustu. 
 
Flex it podporno blazino sestavlja visokoelastična spominska pena, ki ima za razliko od ostalih pen višjo gostoto in je temperaturno občutljiva za kar se popolnoma prilagodi obliki in teži telesa in se po uporabi le v nekaj minutah povrne v prvotno obliko. Flex it zagotavlja vrhunsko udobje, popolno ortopedsko podporo in optimalno sprostitev mišic. Blazina se popolnoma prilagodi pritiskom in temperaturi okolja: blaži točke in sprošča boleča mesta.
 
Blazina Flex it je na voljo v dveh barvah: bež in črni. Enostavno vzdrževanje. Prevleka je snemljiva in pralna. 
 
Sestava: 100% visokoelastična pena
Prevleka: 80% bombaž / 20% poliester
 
Dolžina 70 cm
Premer: 10 cm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Alzheimerjeva bolezen

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Sorodniki: Diagnoza Alzheimerjeve bolezni predstavlja tako za sorodnike kot za prizadete težko usodo. Predvsem na začetku nego skoraj vedno prevzamejo ali družina ali sorodniki, ki so s tem izpostavljeni velikim obremenitvam: potrebna je stalna prisotnost, mogoči so večji telesni napori zaradi hitrega slabšanja stanja prizadetega in spopadanje s težavami, ki nastajajo z inkontinenco.

Pogostokrat se zgodi, da se sorodniki ne morejo boriti in imajo občutek, da številnim družinskim potrebam niso več kos - pozabljajo pa tudi svoje potrebe in interese. Pogosto nastanejo tudi konflikti z drugimi sorodniki zaradi pomanjkljive podpore, ki so največkrat predvidljivi. Poleg tega pa se pri Alzheimerjevi bolezni pojavijo težave, kot so na primer dezorientacija prizadetih, pozabljivost prizadetega in problematičen način obnašanja. Tudi sprememba osebnosti lahko povzroči spremembo odnosa med negovaino osebo in negovano osebo, kar pomeni dodatno obremenitev in lahko vodi v izgubo naklonjenosti. Da bi preprečili tovrstne pojave, je pomembno, da negovalec ne pozablja na svoje potrebe in da se po izbruhu bolezni pozanima o vrstah pomoči (profesionalne mobilne storitve, drugi sorodniki, sosedje). Udeležba v skupinah za samopomoč lahko za vse vpletene v zdravljenje predstavlja vir podpore in energije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja