Prontoderm Nasal gel, 30 mL

<p><strong>Prontoderm Nasal gel je primeren za nego nosne votline z namenom regeneracije in dekolonizacije.</strong></p>

Prontoderm Nasal gel je primeren za nego nosne votline z namenom regeneracije in dekolonizacije.

530956 15650

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Prontoderm Nasal gel je primeren za nego nosne votline z namenom dekolonizacje bakterij - predvsem sledečih kolonij: MRSA, VRE IN ESBL.

Pomemba sestavina, na kateri temelji delovanje Prontoderm Nasal gela je poliheksanidin (poli aminopropil bigvanidin), katerega koža, ki je iritirana ter visoko občutljiva brez težav tolerira.

Izdelek je testiran in vitro

Prontoderm Nasal gel je specifičen produkt za nos, narejen iz gela, ki temelji na vodni osnovi. Gel se aplicira v nosno sluznico, kar je povsem neboleč postopek.

Uporaba Prontoderm Nasal gela

Nos:
Nosni preddvor 3x na dan očistite z vatirano palčko, prepojeno s Prontoderm raztopino. Po čiščenju z mazincem v vsako nosnico nanesite Prontoderm Nasal gel in nosnici na rahlo stisnite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Za šolarja je ta delavnica zabavna, saj se uči prepoznavati pomen (simbol) nekaterih gibov, kretenj ali telesnih položajev, ki so že zdavnaj poniknili v nezavedno, povejo pa nam več kot besedni jezik, ki ni vedno najbolj zanesljiv. V tem priročniku sem te vsebine zajel precej na kratko, pregled pa je preveč suhoparen, saj manjkajo risbe, ki bi bralca nazorno vodile skozi govorico telesa. Kakšno izmed knjig z risbami o govorici telesa premore vsaka večja knjižnica in računam, da se jo bo mentor potrudil poiskati. Ne morda zato, da bi udeležencem projiciral sličice na platno, ampak da bi kretnje vsak od njih poskusil na sebi. Tudi v tej delavnici naj bo torej čim manj teoretiziranja in čim več izkustvenega preverjanja.

Vsega pač mentor ne bo mogel izpeljati venem srečanju, več srečanj pa ne bi bilo smiselno žrtvovati za to vsebino. Velja naj raje tako kot za prejšnjo delavnico: med drugimi srečanji naj mentor šolarja sproti opozori na morebitni simbolni gib in ga pobara po njegovem pomenu.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Braun Braun
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja